Strippenkaart voor losse lessen

Wil of kun je niet vastzitten aan een vaste cursus? Behoefte aan variatie in je lessen en docenten? Voor dansers met ervaring vanaf niveau M is er de strippenkaart (130 euro, 10 strippen). Met deze strippenkaart kan aan losse lessen worden meegedaan. En hij kan gebruikt worden voor de Ultimo Carrousel elke eerste zondag van de maand (voorafgaand aan de Té Danzante). Via het boekingsformulier kun je een strippenkaart aanschaffen, dan wordt hij voor je klaargelegd bij Flor de Fango.

Spelregels
Strippenkaart dansers kunnen proeven van alle gerechten van de diverse cursus– en zomercursus– menu’s en van de Ultimo Carrousel. Tijdens de les of workshop is het wel ‘eten wat de pot schaft’. Cursussen zijn zo opgebouwd dat de losse lessen interessant zijn als instaples voor de ervaren danser.
De strippenkaart is er voor M t/m ULT. Hij is één jaar geldig en is op naam uitgegeven. Eén les of workshop is 1 strip per persoon. Je kunt ook voor je lespartner betalen met je strippenkaart, maar niet voor een ander koppel.
Je toont je strippenkaart en laat een strip aftekenen of afstempelen in de stempelautomaat voorafgaand aan de les.
Strippenkaarthouders hebben voorrang bij de Ultimo Carroussel. Bij het volgen van losse lessen uit een cursus hebben vaste cursisten voorrang. Vooralsnog is er genoeg ruimte voor losse deelnemers.

 

Boekingsformulier strippenkaart

Zie ons Privacy Statement over hoe wij omgaan met je gegevens.

 

Iedereen die binnen stichting Flor de Fango actief is heeft zo zijn eigen redenen om vrijwilligerswerk te doen. Betrokkenheid bij de Argentijnse tango in Arnhem, of (opnieuw) ervaring opdoen bij een fijne vrijwilligersorganisatie.