Stichting Flor de Fango is opgericht in 1990. Ruim 20 jaar geleden hebben we onze thuishaven gevonden aan de Wezenstraat 5A in hartje Arnhem. Hier geven we onze lessen, workshops, uitvoeringen en exposities. Hier ook worden lezingen en filmavonden aangeboden. Hier laten we je de sfeer proeven van Buenos Aires, de bakermat van de Argentijnse tango.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een team van toegewijde vrijwilligers. Wil jij ook je talenten en vaardigheden voor Flor de Fango inzetten? Onder vrijwilligerswerk lees je meer over de mogelijkheden en ervaringen van anderen. Onder vacatures vind je een overzicht van de vrijwilligersbanen.

Twee keer per maand ben je van harte welkom op onze gezellig en ongedwongen zondagmiddagsalon: Té-dansante. Daarnaast zijn er regelmatig oefenavonden en maandelijks een Modern tango night (laatste zaterdag). Raadpleeg de evenementen voor de actuele agenda.

Verhuur zaal

We zijn trots en zuinig op ons gebouw aan de Wezenstraat. Maar onder strikte condities kan deze ruimte worden gehuurd voor evenementen. De opbrengsten daarvan komen geheel ten goede aan de doelstellingen van Flor en helpen ons om het onderhoud van onze kostbare technische installaties op niveau te houden.

Eikenhouten vloer 11 x 11 meter, zitjes rondom, spiegels aan weerszijden, theaterverlichting, piano, kleine foyer met bar en zitjes, er zijn twee toiletten aanwezig.

Kijk bij zaalverhuur of neem contact op voor de mogelijkheden.