Flor de Fango is een stichting, opgericht in 1990. Ruim 20 jaar geleden hebben we onze thuishaven gevonden aan de Wezenstraat 5A in hartje Arnhem. Hier laten we je de sfeer proeven van de milonga’s (tango disco’s) uit Buenos Aires, de bakermat van de Argentijnse tango. Binnen de muren van Flor de Fango lijkt de tijd op te lossen en bestaan alleen de sociale ontmoeting, het moment, de muziek, en de omhelzing van de dans.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een team van toegewijde vrijwilligers. Wil jij ook je talenten en vaardigheden voor Flor de Fango inzetten? Onder vrijwilligerswerk lees je meer over de mogelijkheden en ervaringen van anderen. Onder vacatures vind je een overzicht van de vrijwilligersbanen.

Twee keer per maand ben je van harte welkom op onze gezellig en ongedwongen zondagmiddagsalon: Té-dansante. Daarnaast zijn er regelmatig oefenavonden en maandelijks een Modern tango night (laatste zaterdag). Raadpleeg de evenementen voor de actuele agenda.

Verhuur zaal

De zaal van Flor de Fango in het centrum van Arnhem is te huur voor lessen, trainingen, et cetera.

Eikenhouten vloer 11 x 11 meter, zitjes rondom, spiegels aan weerszijden, theaterverlichting, piano, kleine foyer met bar en zitjes, er zijn twee toiletten aanwezig.

Kijk bij zaalverhuur of neem contact op voor de mogelijkheden.

Docenten

De docenten van Flor de Fango zijn professionele tangodansers met jarenlange ervaring. Zij hebben ieder hun eigen stijl van lesgeven en dansen, maar hebben één ding gemeen: hun liefde voor de tango, die zij met enthousiasme en bevlogenheid weten over te brengen.