6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Graag attenderen we eenieder die Flor de Fango een warm hart toedraagt op ons initiatief tot de oprichting van de Stichting Vrienden van Flor. Deze stichting heeft tot doel om Flor de Fango te helpen in het promoten van de Argentijnse tango in Arnhem en omstreken, en biedt informatie over de Argentijnse tango. Door donateur te worden help je Flor de Fango structureel en verstevig je de materiële basis van Flor de Fango.

De stichting Vrienden van Flor voert geen eigen programmering en biedt geen lessen aan, maar is wel een steunstichting om Flor de Fango te helpen in buitengewone omstandigheden. Daarnaast springt de stichting financieel bij bij Flor de Fango-activiteiten die buiten de reguliere doelstelling vallen van Flor de Fango zelf. Denk aan bijzondere workshops of het uitnodigen van bijzondere gastdocenten. Het nut van Vrienden van Flor heeft zich bewezen in 2020 toen Flor de Fango dankzij vrienden veel door corona veroorzaakte moeilijkheden kon overwinnen.

Wie Flor de Fango wil helpen, kan dat doen door donateur te worden van de stichting ‘Vrienden van Flor’. Zeker in deze zware (corona)tijd kan de stichting weinig compensaties bieden voor het donateurschap, behalve dat het helpt om Flor de Fango te laten overleven en tango een podium te geven in Arnhem. En dat is voor nu al heel veel. In de toekomst krijgen donateurs meer voordeel van hun donateurschap, zoals ook aanbiedingen van derden. Op dit moment wordt gewerkt aan de opbouw van een partnernetwerk hiervoor.

Veel mensen maken zich bezorgd om de toekomst van Flor. En gemakkelijk is het zeker niet. Door nu donateur te worden help je structureel en verstevig je de materiële basis onder Flor de Fango. Meer informatie vind je op de website www.vriendenvanflor.nl. en via de pagina over donaties op deze website.

nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo