6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Een (voor) aankondiging van een aantal speciale activiteiten dit voorjaar

Practia Geraldine Rojas & Ezequiel Paludi vrijdagavonden maart

Iedere vrijdagavond tot 25 maart geweldige practica door Geraldine Rojas en Ezequiel Paludi voor dansers van alle niveaus. Je schrijft in als paar en krijgt de hele avond tips van dit fantastische docentenpaar. Maximaal 10 paren per avond.

Concert Omar Mollo trio 8 mei

Op 8 mei geeft Omar Mollo met zijn trio een concert. Omar Mollo is een van de grote tangozangers van deze tijd. Hij heeft een zeer expressieve stijl waarin hij met veel gevoel voor dramatiek en met een bijzonder gevoel voor de inhoud van de teksten beroemde tangoliederen zingt. t dien Flor de Fango voorzitter Jan van Laarhoven vertaalde zo’n lied (Gricel) en plakte die onder een door Mollo gezongen versie:

Pinkstertango: workshops, Grand Salon de tango en straattango

Daarnaast organiseert Flor de Fango een bulk aan activiteiten In het Pinksterweekend. Op zaterdag 4 juni zijn er workshops en een Modern Tango-salon met DJ en danser Andrés Sautel. Samen met Celeste Medina geeft hij een performance tijdens de salon. Op zondag 5 juli is de Grand Salon in Musis, een spektakel met live muziek van het wereldberoemde  orkest Bandonegro uit Polen en DJ El Hurican, een geweldige manier om uiting te geven aan je tangoplezier, ook voor beginnende dansers. Op 6 juni is er straattango in de Wezenstraat bij Flor.

Flor de Fango steunen? Word ‘vriend van Flor’, zie bericht over Vrienden van Flor.

nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo