6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Vanaf vrijdag 26 november verzorgen topdansers Ezequiel Paludi en Geraldine Rojas 4 vrijdagen bijzondere salons voor Flor de Fango: een ‘Practica de Tango guiada’ of practilonga. Er is telkens plek voor maximaal 10 koppels, meld je daarom aan via de de website (Kalender & tickets).

In individueel contact met de dansers helpen Geraldine en Ezequiel dansstijl te verbeteren of spelen ze in op vragen. Kortom: jij danst en zij helpen je te verbeteren, op basis van jouw ervaring. Hun verbeteringen zijn gericht op de techniek, de compositie-vaardigheden, op humor en op de concentratie. Dat doen ze zoals het in Buenos Aires gebeurt: voor ervaren én minder ervaren dansers. Ezequiel en Geraldine zijn er deze uren voor iedereen. Ze creëren een dynamische dansvloer, waardoor soms tegelijk moeten worden gedanst en geluisterd. Ze helpen je fantasie te gebruiken om de creativiteit te stimuleren.

Over de dansers:

Ezequiel Paludi en Geraldine Rojas zijn tangodansers van wereldklasse. Als docenten worden ze overal gevraagd om hun dansstijl over te dragen en het enthousiasme voor de dans te vergroten.

Geraldine Rojas (1981) begon haar carrière in 1988. Op internet circuleren video’s waarin ze als kind danst met Carlos Gavito, Pepito Avellaneda, Pupi Castello en Orlando Paiva. Ze sloeg een professionele weg in bij Gustavo Moro. Haar kwaliteiten trokken zowel in Argentinië als internationaal de aandacht. Zij trad op met Roberto Goyeneche, Luis Bravo en Robert Duvall. Tussen 1996 en 2005 acteerde ze in drie speelfilms, The man who captured Eichmann (1996), Assassination Tango (2002) en Je ne suis pa la pour être aimé (2005). Haar dans- en levenspartner is Ezequiel Paludi.

Ezequiel Paludi komt uit San Telmo in Buenos Aires. Hij wordt bewonderd om zijn elegantie en soepele leiding. Hij begon zijn opleiding in het Teatro Colon en studeerde muziek aan het SADEM in Buenos Aires. Zijn muzikaliteit zie je terug in een feilloos gevoel om zijn danspartner tot haar recht te laten komen. Zijn uitvoering van Tus Besos Fueron mios werd in 1999 genomineerd voor ACE-awards 1999. Hij trad op in het Luna Park Buenos Aires en maakte vanaf 2004 deel uit van het team van Forever Tango sinds 2004. Ook trad hij op in El Querandi in San Telmo en danste bij Sexteto Mayor, Los Reyes del Tango, Lisandro Adrover Quinteto, Fransisco Calo, Walter Rios en anderen.

Ezequiel en Geraldine dansen 18 jaar samen. Zij debuteerden in 2005 met Gerardo Sofovich in Corrientes esquina Glamour op de Avenida Corrientes. Daarna maakten ze, tot de dag van vandaag, deel uit van de cast van Forever Tango Company. Ze participeren ook in On Dance van Roberto Bolle in de Scala in Milaan en verzorgen een show op de Piazza Duomo in die stad met onder andere Nicoletta Manni, Alesandro Quarta. Samen met dansers van Teatro all Scala maken zij opnamen voor TIM vision. In Amsterdam organiseren zij met Tangomatter het Lovely Tango Weekend Festival en de Open Dutch Tangueril danswedstrijd met steun van de NADB.

Geraldine en Ezequiel beheersen het hele gebied van traditionele tango, maar zijn ook vertrouwd met hedendaagse varianten van tango en experimentele vormen daarvan.

Inschrijven

De practilonga duurt van 20:00 uur tot 22:30; daarna kun je nog een half uur nadansen. Je kunt alleen als danspaar inschrijven (60 euro per danspaar voor de hele avond). Het aantal deelnemers is beperkt tot 10 koppels zodat iedereen alle aandacht krijgt. Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen. Opgeven kan per avond apart. In verband met het beperkte aantal deelnemers is inschrijven alleen mogelijk via onze website: Kalender & tickets.

Optreden Ezequiel Paludi and Geraldina Rojas met het Pannonica quartet (Concertzaal Oosterbeek, organisatie Flor de Fango)

Blijf op de hoogte

Evenementen, speciale gelegenheden, lessen, workshops....met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte

Je bent aangemeld!

Meld je en blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over salons, speciale evenementen en lessen.

Je bent aangemeld

6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo