6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Nieuwe lessen Argentijnse tango

In september start stichting Flor de Fango met haar nieuwe cursusseizoen Argentijnse tango, waaronder ook lessen voor beginners. Mensen die willen kennismaken met deze zuid-Amerikaanse dans kunnen deelnemen aan proeflessen op 9, 10 en 13 september in de danszaal van Flor de Fango aan de Wezenstraat in Arnhem (tegenover café Verheyden). De proeflessen zijn ook gelegenheid om een lespartner te ontmoeten voor de cursussen. De cursussen starten in de week van 18 september.

Improviseren op de muziek
Argentijnse tango wordt in paren gedanst. Bij de beginnerscursus wordt de basis van de Argentijnse tango aangeleerd als ‘danstaal’ waarmee men al snel kan improviseren op de muziek. In zogenaamde salons kunnen beginnende dansers dan al snel meedoen en de tango beleven zoals in Argentinië: als een sociale dans.

Argentijnse docenten
Voor seizoen 2017-2018 heeft stichting Flor de Fango twee nieuwe docenten aangetrokken: Walter Gonzalez en Ezequiel Sanucci, beiden Argentijns. Walter geeft les in de traditionele milonguerostijl. Ezequiel is traditioneel geschoold, maar gebruikt ook de modern tango en de ‘Tango Improvisation’ in zijn lessen. Beiden zullen lesgeven in samenwerking met Mirjam Diedrich (oud-Introdans). Naast Walter en Ezequiel wordt lesgegeven door Toine & Monique Straatman, en Hervé Cousin & Rose, al jarenlang verbonden aan Flor de Fango.

Flor de Fango, Argentijnse tango in Arnhem
Stichting Flor de Fango, opgericht in 1990, wil de Argentijnse tango voor een groter publiek toegankelijk maken. Dit doet ze via danscursussen, en door het organiseren van muziek- en dansevenementen met een Argentijns karakter. Flor de Fango heeft sinds jaren een sfeervolle eigen danszaal in het hart van Arnhem, aan de Wezenstraat.

Meer informatie: www.flordefango.nl

Beeldmateriaal:

flyer FdF seizoen 2017-2018 cursus I

Flyer FdF seizoen 2017-2018

Lespaar Argentijnse tango

Lespaar FdF – DJMage Photography

straattango flor de fango 2017

Straattango FdF 2017

Blijf op de hoogte

Evenementen, speciale gelegenheden, lessen, workshops....met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte

Je bent aangemeld!

Meld je en blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over salons, speciale evenementen en lessen.

Je bent aangemeld

6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo