6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

ÉÉN DIAMANT ARMER, TWEE DIAMANTEN RIJKER!

Verandering komt vaak niet alleen, maar in een reeks van gebeurtenissen. Zo ook bij de transformatie waar Flor de Fango momenteel doorheen gaat. Onlangs heeft Vitor Costa ons laten weten voorlopig in Brazilië te blijven. Met name de frêle gezondheid van zijn moeder is hierin doorslaggevend geweest.
We zijn Vitor onnoemlijk dankbaar voor wat hij Flor heeft gegeven met zijn aanwezigheid en zijn visie op de dans. We laten in liefde los maar niet zonder Vitor te hebben laten weten dat de deur van Flor altijd voor hem open blijft staan. En om hem in een warme omhelzing alle goeds en zegeningen op zijn levenspad te wensen.

Evengoed mag ik wel zeggen dat 1,5 maand voor het nieuwe seizoen er met het nieuws van Vitor’s vertrek een intern bommetje ontplofte. Gaan we het redden om op tijd nieuwe docenten te vinden, passend in ons team?
Gelukkig is het ons gegund. We zijn één diamant armer, maar ook twee diamanten rijker!

Flor de Fango presenteert voor het nieuwe seizoen:

WALTER GONZALEZ  [Arg]
Walter is een milonguero ‘pur sang’ en even geliefd als geroemd om zijn stijl van dansen en lesgeven. Hij werkt samen met de ‘grande dames’ van de estilo milonguero in Buenos Aires. Sinds kort is hij neergestreken in Nederland en heeft samengewerkt met Bettie Bolks. Walter Gonzalez geeft les met Mirjam Diedrich op dinsdag en vrijdag.

EZEQUIEL SANUCCI [Arg]
Met Ezequiel halen we niet alleen een diamant maar -met zijn opgewekte karakter- ook de zon in huis. Hij is een traditioneel geschoolde danser die samen met o.a Lydia Müller de modern tango heeft geëxploreerd.

Ezequiel geeft evenwel in beide stijlen les. In A’dam heeft hij daarnaast het zeer succesvolle ‘Tango Improvisation’ geïntroduceerd. Een methode om vrij te (leren) improviseren in de dans (waarbij de traditionele vorm het uitgangspunt is).

Ezequiel Sanucci en Mirjam Diedrich geven op donderdag les.

Uitgebreidere introducties vind je bij Walter Gonzalez en Ezequiel Sanucci.

Un Abrazo,

Reino van der Velde
Team FDF

Blijf op de hoogte

Evenementen, speciale gelegenheden, lessen, workshops....met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte

Je bent aangemeld!

Meld je en blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over salons, speciale evenementen en lessen.

Je bent aangemeld

6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo