6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Het liefst ontmoeten we elkaar op een Argentijnse tango salon. Dat kan nu niet, maar genieten van de Argentijnse Tango kan doorgaan! Flor de Fango deelt graag haar tips. Dit is een vervolg, speciaal met kijktips, dus get out the popcorn!
Lees ook de vorige tips.

Ik heb een vraag voor je

Het project ‘Tengo una Pregunta para Vos’ (‘Ik heb een vraag voor jou’) publiceert op YouTube in het Engels ondertitelde interviews met mensen uit de Argentijnse tangowereld over hun kijk op de Argentijnse tango. Een soort ‘Tango College-tour’. Super interessant. Goed geluid, goed beeld, goede interviewster. Ga naar het YouTube kanaal Tengo una Pregunta para Vos voor álle interviews.
Een aantal Engels ondertitelde uitzendingen (maar er zijn er nog veel meer):

Tango Extremo

Documentaire van RTV Rijnmond over de reis van een vijfkoppig Tangogezelschap, Tango Extremo uit Den Haag, door Rusland.

Tango Music Tutorials

Tango Music Tutorials plaatst iedere week een Tanda of the Week (EN gesproken, NL ondertiteld) op YouTube. Iedere week een ‘klassieke tanda’ met een introductie van Richard Frisart, waarin hij rustig uitleg geeft de geschiedenis van de zanger, componist, orkest et cetera en over de opbouw van de muziek in de tanda. De laatste Tanda of the Week gaat over Pedro Laurenz & Alberto Podestá.

Geniet jíj van Tango? Deel je eigen tips!

We delen deze tips ook via onze facebookpagina en nodigen je uit om ze te delen, maar ook je eigen tips te delen: https://www.facebook.com/flordefangonl/

Neem Flor de Fango in een close embrace

Stichting Flor de Fango wil graag doorgaan met het organiseren van tango-evenementen en danslessen in haar prachtige danszaal, zodra het weer kan. Daarvoor heeft ze inkomsten nodig om de huur te kunnen doorbetalen, want normaal komen die binnen via entree van salons en cursusgelden. Kijk bij ‘contact’ voor het rekeningnummer of neem contact op voor meer info .

nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo