6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

In samenwerking met Geraldina Rojas en Ezequiel Paludi organiseert Flor de Fango op zondag 19 juni opnieuw de Air for Tango in het meest intieme concertzaaltje van het Oosten in Oosterbeek. Met het fantastische Pannonica Quartet (tango op saxofoons!) en DJ Age. Geraldina Rojas en Ezequiel Paludi geven workshops vooraf.

De Salon van 15 uur vervalt. Het officiële programma vanaf 18:00 uur gaat wel door!

Air for tango zondag 19 juni at concertzaal Oosterbeek met Geraldina Rojas & Ezequiel Paludi, Pannonica Quartet en DJ Age Akkerman

Full program Air for Tango 19 juni, location concertzaal Oosterbeek:

Workshops Geraldine Rojas en Ezequiel Paludi alle niveaus

Workshop 1. Vals: giro’s right and left with sacada’s
Tijd : 14.00- 15.15 uur.
Kosten € 15 >> buy workshop1 ticket

Workshop 2. Milonga : cadena’s with walks and boleo’s
Tijd : 15.30 – 16.45 uur
Kosten € 15 >> buy workshop2 ticket

15.00 – 23.00 uur: Milonga, concert & performance binnen/buiten – 15 euro >> buy milonga/concert ticket

  • 15.00 – 18.00 uur: Milonga buiten (bij slecht weer gaat het niet door; binnen zijn workshops, namelijk)
    De Salon van 15 uur vervalt. Het officiële programma vanaf 18:00 uur gaat wel door!
  • 18.00 uur: concert Pannonica Quartet met optreden van Ezequiel en Geraldine, kom op tijd!
  • 18.00 – 23.00 uur: Milonga binnen en/of buiten met extra live set van Pannonica Quartet

Extra: Maaltijd bestellen: Bio Toko Rijsttafel (simple take-away meal) € 11. >> order meal (vóór 17 juni)

Air for Tango trailer

Pannonica Quartet – Tango Saxophone Quartet

Het Pannonica Quartet brengt de kern van de gouden tango-jaren naar deze tijd met zijn vier saxofoons. Op zoek naar de belangrijkste elementen die een danser de vloer doen duwen en de belangrijkste geluiden die emotie oproepen bij de luisteraar, heeft Pannonica Quartet zich verdiept in de arrangementen van traditionele orkesten en een unieke interpretatieve stijl ontwikkeld. Het Pannonica Quartet, bekroond met de Doble Ocho International Tango Competition prijs, heeft opgetreden in verschillende steden van Nederland, Spanje, België, Frankrijk en werkte met internationaal gerenommeerde artiesten zoals Gustavo Beytelmann en Arno Bornkamp. Hun repertoire omvat arrangementen van de traditionele tango-orkesten zoals Tanturi, DiSarli, D’Arienzo, Canaro, Troilo en Pugliese, en hun eigen persoonlijke interpretaties van Piazzolla. Het Pannonica Quartet is: Arno Bornkamp, Miguel Ortega, Lucas Malec, Juan Manuel Dominguez.

DJ Age (Age Akkerman)

DJ Age leidt dansers door het hele spectrum van emoties van de klassiekers met verfijnde, romantische, ritmische, energieke en dramatische tango’s. Hij biedt samenhangende tanda’s aan, die zich soepel en natuurlijk ontwikkelen, de stemming bij de dansers creëren en volgen met een betrouwbare stroom van dansbare muziek, gebaseerd op de gouden klassiekers, gekruid met minder bekende juwelen. Age houdt van gezongen tango’s, maar gebruikt ook de energie van instrumentale tanda’s.

Tangueril Training met Geraldina Rojas & Ezequiel Paludi

De open Dutch Tangueril is de eerste wedstrijd met een vooraf bepaalde choreografie waarbij alle dansers gelijke kansen hebben om de eerste positie te bemachtigen. In acht ronden van 75 seconden voeren de deelnemers de vijf reeksen in elke ronde uit voor Tango, Milonga en Vals. De wedstrijd is op 26 juni in Haarlem. In voorbereiding hierop geven Geraldina Rojas and Ezequiel Paludi trainingen. De eerder aangekondigde trainingsavonden in Arnhem op 10, 17 en 24 juni zijn gecanceld.

https://www.tangomatter.com/events-by-date/open-dutch-tangueril-haarlem

Open Dutch Tangueril 2022

In Partnership with NADB and DDS and the patronage of The Argentinian Embassy in The Netherlands. The first Tango competition in the world with a predetermined choreography for each category. The categories are “Dance floor” and “Pro dance”. What differentiates these categories is very simple. “Dance Floor” as the social dance and “Pro dance” as an exhibition in the halls. No scoring by numbers – Each judge chooses 1 favourite couple for each round – Accumulate the most votes to win. The Competition is scheduled for June 26th in Haarlem. Danscentrum Devos.

Sart straat-tango seizoen

In juni start ook ons straat-tango seizoen. Al jaren heeft Flor de Fango zomers een buitensalon. Tussen de oude pakhuizen en naast het terras van Restaurant Verheyden creëert dit een bijna buitenlandse sfeer. Een plek waar we even uit de tijd kunnen stappen. Een plek om elkaar te ontmoeten. Het feit dat dansers en niet-dansers een plekje bij Verheyden met zicht op het podium reserveren tijdens onze salon laat wel zien dat deze sfeer gewaardeerd wordt. Bij slecht weer verhuizen we naar binnen.

Full program Street Tango summer 2022

Za 6 JUN – Straattango *Pinkstertango* – DJ Joost Brunsting
ZA 25 JUN – Straattango Modern Tango – DJ Richard Frisart
WO 6 JUL – Street Tango International
ZA 9 JUL – Straattango – DJ Jonas Maria
ZA 30 JUL – Straat Tango MIX, Modern/ Traditioneel (reserve)
WO 3 AUG – Summerdaze Street Tango
WO 24 AUG – Straat Tango (reserve) 

Street Tango
Street Tango

Minder weergeven

nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo