6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Flor de Fango presenteert Jolanda Walder

Jolanda Walder danst vanaf haar 4e jaar. Zij heeft op de Academie voor Ballet gezeten waar zij onderricht heeft gehad in klassiek ballet, moderne dans en jazz. Naast creatieve danstherapie en psychiatrische verpleegkunde heeft ze Literatuurwetenschap en Filosofie gestudeerd.

Eenmaal in aanraking gekomen met de Argentijnse tango, werd deze dans haar grote passie. Een leven zonder tango kan ze zich niet meer voorstellen.

Argentijnse tango betekent voor haar vrijheid, verbinding, ontmoeting, samenwerking, ontspanning en vooral veel dansplezier. Alle facetten van het leven komen samen in 1 omhelzing.

In haar lessen legt ze nadruk op organische bewegingspatronen, energie uitwisseling, contact en afstemming, naast het aanleren van een goede basistechniek.

Maar voor alles, betekent tango dansen: leren samen ontspannen en genieten van het moment!

Jolanda heeft op verschillende tangoscholen in Nederland les gegeven en geeft optredens en workshops tijdens festivals en tangovakanties in binnen- en buitenland.

Flor de Fango heet Jolanda van harte welkom en we zijn verheugd met haar komst bij ons team. Jolanda zal vanaf 2018 op donderdagen les geven met Ezequiel.

nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo