6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

FDF VERWELKOMT: Claudia Jakobsen

Claudia Jakobsen is een geroemd en geliefd tanguera en tangodocent uit Argentinië, en ze woont in Amsterdam. Het is een plezier om haar te zien dansen en haar ideeën over lesgeven zijn bijzonder. Zij heeft samengewerkt met en geleerd van de ‘Tango Trinity’: Fabian Salas, Gustavo Naveira en Chicho Frumboli. Naast de open stijl waar de meesten haar van kennen, heeft zij zich de laatste jaren ook toegelegd op het doceren van Estilo Milonguero.

Als docente heeft zij een bijzondere belangstelling ontwikkeld voor de essentiële informatie die nodig is voor een heldere duiding bij het onderzoeken van beide rollen: leiden en volgen. Alsook om elke student te ondersteunen bij het vinden van zijn/haar unieke stijl. We zijn ontzettend blij en vereerd dat zij het FDF team deze zomer komt versterken.

Claudia brengt ons een verdiepingscursus Chacarera. Daarnaast is er de cursus tangotechiek (m/v) met als thema herkennen en toepassen van dissociatie en isolatietechnieken. Voor beide cursussen geldt dat je je individueel kan aanmelden.

Op de volgende pagina vind je een interview met Claudia:
http://miraloca.nl/Iclaudiajakobsen.html

nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo