6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Ezequiel Sanucci (1971) is geboren in Buenos Aires en opgegroeid met tangomuziek en -cultuur. Op zijn twaalfde begon Ezequiel met een opleiding ballet, tango en Argentijnse folklore aan het Instituto Superior de Arte del Teatro Colón in Buenos Aires. Op zijn 17e begon hij zijn lange carrière als ballet- en modern danser in Argentinië, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Spanje. Hij danste onder meer bij het Internationaal Danstheater, LeineRoebana, Korzo Producties, Lonneke van Leth, Ballet del Teatro Colón en Stadttheater Luzern. Hij combineerde zijn moderne danscarrière met zijn tangocarrière door op te treden en les te geven op grote tango festivals.
Sinds 2008 verdiept hij zich in de crossover tussen tango, moderne dans, ballet, contact improvisatie en theater en heeft hij zijn eigen moderne tango stijl ontwikkeld. Op dit moment legt hij zich volledig toe op de Argentijnse tango, moderne tango en contact tango, als docent, performer, DJ en als choreograaf van tangotheaterstukken. Sinds 2009 werkt hij intensief samen met Lydia Müller, waarmee hij onder andere Tango Now heeft opgericht.

Flor de Fango heet Ezequiel van harte welkom en we zijn verheugd met zijn komst bij ons team. Ezequiel zal op donderdagen zijn kunnen met ons delen, samen met Mirjam Diedrich.

Wil jij graag vrij komen van combinaties en leren leiden en volgen op een heldere wijze? Ezequiel en Mirjam leren het je in de les tango improvisation. Ze geven les op organische en pedagogische wijze, om de mechanica direct in het lichaam te ervaren tijdens het verbinden met de muziek.

 

6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo