6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Het liefst ontmoeten we elkaar op een Argentijnse tango salon. Dat kan nu niet, maar genieten van de Argentijnse Tango kan doorgaan! Flor de Fango deelt graag haar tips. Hier de eerste drie.

Kies je favoriete kunstwerk

Op onze tangokunstwebsite poseren vele artiesten met hun interpretatie van Tango. Geniet mee, doe mee! Je kunt bij iedere kunstenaar je persoonlijke favoriet aangeven. De pagina Toppers toont de meestgenoemden.   Naar de website tangokunst.com

Deel een cabaceo uit op Neotango TV

Saskia, leerling en bestuurslid bij Flor de Fango en opkomend tango-dj, draait regelmatig op Neotango TV, een initiatief om online neotangomuziek te delen en er samen van te genieten. Op Neotango TV kun je op de virtuele ‘Dancefloor’ elkaar ontmoeten en elkaar zelfs met een cabaceo tot een dansje verleiden! Echter wordt het (even) niet!

Wordt wijzer: volg tangocolleges

Gerard van Duinen geeft vanaf 5 mei iedere dinsdagavond een Tangocollege. Onderwerpen: beter begrijpen hoe de muziek in elkaar zit, meer details horen, orkesten van elkaar leren onderscheiden en componisten en tekstschrijvers leren kennen. Inschrijven voor een maand college kan via Tangocollege.nl.

Doneer

Stichting Flor de Fango wil graag doorgaan met het organiseren van tango-evenementen en danslessen in haar prachtige danszaal, zodra het weer kan. Daarvoor heeft ze inkomsten nodig om de huur te kunnen doorbetalen, want normaal komen die binnen via entree van salons en cursusgelden. Kijk bij ‘contact’ voor het rekeningnummer of neem contact op voor meer info .

nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo