6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Het liefst ontmoeten we elkaar op een tangoles of -salon. Nu kan dat even niet (tenzij we een kerkgenootschap oprichten – er wordt over nagedacht 😉 ). Maar genieten van de Argentijnse Tango kan wel doorgaan! Flor de Fango deelt graag haar tips. Dit is een vervolg, lees ook de vorige tips.

Onderhoud je lijf

Bennie Bartels geeft iedere dinsdag (NL) en zaterdag (EN) een online Feldenkrais les van een uur. Ideaal voor online, geen ervaring nodig, je wordt door een les van een uur heen gesproken, je boetseert je zelf weer tot een geheel, het raakt aan lichaam en geest en heeft iets meditatiefs. Even een mailtje sturen naar Bennie als je mee wilt doen: benniebartels@hotmail.com

Sleep je huisgenoot mee op online les

Gezegend met een geliefde huisgenoot, maar hij/zij wou nooit op les? Crisis creëert kansen. Doe net als deze The Guardian schrijver en ga met je huisgenoot op online les. Hoeft natuurlijk niet via YouTube, je kunt ook je eigen tangodocent vragen om online hulp (bonus-tip).

Lees eens een boek

Flor de Fango voorzitter Jan van Laarhoven heeft met In het Ritme van de Tijd een lekker leesbaar boekje geproduceerd over dans. “Het is een licht te verteren verhaal met beeld, geluid en film over wat dans aan de wereld bracht en brengt. Het laat iets zien van de grote rol die dans in de samenleving had en heeft.” Ook fijn in coronatijd: het kost niks, want is gratis te downloaden via https://www.tskunst.nl/

Geniet jíj van Tango? Deel je eigen tips!

We delen deze tips ook via onze facebookpagina en nodigen je uit om deze te delen met je tango-vrienden op Facebook, maar ook om je eigen tips te delen. Dat kan via een reactie op ons facebookbericht.

Doneer

Stichting Flor de Fango wil graag doorgaan met het organiseren van tango-evenementen en danslessen in haar prachtige danszaal, zodra het weer kan. Daarvoor heeft ze inkomsten nodig om de huur te kunnen doorbetalen, want normaal komen die binnen via entree van salons en cursusgelden. Kijk bij ‘contact’ voor het rekeningnummer of neem contact op voor meer info .

nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo