6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Hervatting Lessen!

Flor de Fango hervat vanaf de week van 28 september cursussen die eerder dit jaar werden onderbroken vanwege de corona-pandemie. De lesdagen en lestijden zijn hetzelfde gebleven. Er gelden veiligheidsrichtlijnen vanwege corona. En als je niet (meer) wilt meedoen, of je geld al terug hebt gevraagd, maar juist tóch wil meedoen, neem dan contact op. Lees meer informatie bij cursussen > Vervolg voorjaarscursus 2020.

Een nieuwe cursus, of beginnen met tango

Je kunt je ook aanmelden voor een nieuwe cursus. En er is gelegenheid om ‘vers’ te beginnen met tango op een versnelde manier. Interesse? Neem dan ook  contact op via het contactformulier.

Flor danst door…doe je mee?

Helaas zijn social salons, waarbij we wisselen van danspartner, nog niet mogelijk in deze tijd. Maar bij Flor de Fango wordt wel door gedanst. Er zijn oefenavonden, workshops, je kunt een privé-les boeken bij de docenten en de cursuslessen starten dus weer.
Vele vrijwilligers maken dit mogelijk. Draag je de Argentijnse tango een warm hart toe? Vind je het fijn om je in te zetten voor Flor de Fango? Extra handen zijn altijd welkom.

  • Bardiensten, evenementen organiseren, de ruimte aankleden, gastvrouw/-heerschap, PR-groep… voor ieder talent is er wel wat te doen. Neem contact op, als je interesse hebt.
  • Er is ruimte voor aanvulling bij het bestuur.
nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo