6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

In één weekend op een ontspannen en prettige manier de basis van Argentijnse tango leren dansen. Dat kan in het weekend van zaterdag 25 – zondag 26 november 2023 bij Flor de Fango. Let op. Dit beginnersweekend heeft een vroegboekprijs bij opgave en betaling voor 4 november 2023. Meer informatie en de inschrijfmogelijkheid vind je op de de webpagina cursussen.

Het tango beginnersweekend is bij uitstek geschikt voor
• iedereen die kennis wil maken met deze mooie passionele dans
• mensen die geen wekelijkse lessen kunnen volgen
• ieder die een snelle start in tango wil maken

Dit weekend is ook zeer geschikt om:
• je tango-basis op te frissen als je een tijdje niet hebt gedanst
• vanuit de ballroom of salsa de Argentijnse tango te leren dansen
• te leren leiden als je tot nu toe vooral gevolgd hebt
• te leren volgen als je steeds leider was

Je leert in dit ontspannen weekend bijna net zoveel als in een basiscursus van 10 lessen. Na dit weekend kun je instromen in vervolglessen of een vervolgweekend te doen.

Argentijnse Tango | De Argentijnse tango is levend cultureel erfgoed. Een sociale dans, waarbij connectie en improvisatie kernwoorden zijn. Zodra je de beginselen onder de knie hebt spreek je een taal die je kunt gebruiken over heel de wereld. In zogenaamde tango-salons komen liefhebbers bij elkaar om met elkaar te dansen op ‘klassieke tango-muziek’, maar ook op live-muziek van tango-orkesten met de bandoneon als kern-instrument (denk aan Carel Kraayenhof).

Ervaren docententeam

Flor de Fango heeft een prachtig en gevarieerd docententeam. Ervaren zijn ze allemaal, maar de achtergrond, dans- en lesstijl varieert. Op de pagina cursussen staat ook informatie op al onze docenten.

Verscheidenheid aan cursussen

In welke stijl en op welk niveau jij ook tango wilt dansen, Flor de Fango heeft voor jou de juiste cursus Argentijnse tango: basiscursussen voor beginners en herintreders; vervolgcursussen om je in verschillende stijlen te ontwikkelen.

Demo Argentijnse tango Ezequiel en Xena Sonsbeek Theateravenue 2023

Demo’s, workshops en salons door Toine & Monique op Sonsbeek Theater Avenue 2019

nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo