6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

“Abrazo en las nubes” van Joan Tesser bij gelegenheid van 30-jarig bestaan van Flor de Fango

Het 30-jarig bestaan van Flor de Fango hebben we dit jaar niet uitbundig kunnen vieren door de Corona-omstandigheden. Maar gelukkig hebben we onze dansers!
Een van hen, beeldend kunstenaar Joan Tesser, heeft aangeboden om een Vriendenprent te maken in een speciale oplage van 30 genummerde, handgesigneerde digitale prints op 200 gr. papier van het werk ‘Abrazo en las nubes’ (omhelzing in de wolken). De afbeelding 14×15 cm wordt geprint op A4 formaat. De prent wordt aangeboden voor 30 euro exclusief 4 euro voor verzendkosten.

De 30 euro voor de prent komt geheel ten goede aan de net opgerichte Stichting Vrienden van Flor de Fango. Op de afbeelding kun je zien om wat voor prent het gaat. Meer over het werk van Joan Tesser kun je ook vinden op de speciale website van Flor met tangokunst die eveneens ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan werd gemaakt (www.tangokunst.com). En natuurlijk op de eigen website van Joan (www.joantesser.nl).

Als bestuur zijn we uitermate blij met het aanbod van Joan. Want in dit voor Flor zeer moeilijke jaar kunnen we alle ondersteuning gebruiken en deze vorm is wel een heel erg sympathieke manier om Flor de Fango te helpen.

Abrazo en las nubes aan je eigen muur
Wie belangstelling heeft kan contact opnemen met Joan via info@joantesser.nl. Zij neemt dan zelf contact op en zal na betaling de prent toesturen.

nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo