6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Ontwikkel je muzikaliteit in tango met praktische technieken, workshop zaterdag 29 april 15-17 uur

Praktische technieken voor het dansen op de muziek van de belangrijke tango-orkesten ‘the big four’

D’Arienzo, Di Sarli, Pugliese en Troilo worden vaak gedraaid in de milonga’s (salons). Elk van de 4 orkesten heeft een geheel eigen stijl en geluid. Het ene orkest is meer ritmisch. Het andere speelt meer vloeiend en weer een ander dramatisch of dynamisch. Hetzelfde figuur of sequentie dans je op de muziek van elk orkest anders.

Deze workshop gaat er over hoe je figuren die je al kent en gebruikt zo kan dansen dat deze passen bij de muziek van elk orkest. Het gaat dus meer om de invulling ervan dan om het leren van nieuwe figuren.

Om mee te kunnen doen met deze workshop is het belangrijk dat je de basistechniek beheerst. Het is een leerzame en leuke workshops voor mannen en vrouwen, leiders en volgers, die hun tango muzikaal verder willen ontwikkelen.

Liefst meldt je je aan met een danspartner. Heb je geen danspartner? Dan willen we je toch de kans bieden aan deze serie mee te doen. Je danst met de anderen die zich zonder partner hebben aangemeld. We streven naar een evenwichtige verdeling van leiders en volgers.

Het maximum aantal deelnemers is 20 personen.

De workshop kost € 27,50 per persoon. Doe je ook mee met de workshop ‘bodymechanics voor tangodansers’ die dezelfde dag om 12.30 uur begint dan betaal je voor deze workshops samen € 50 p.p. 

Opgeven kan via info@studiotangible.nl

nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo