6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZO 8 MEI – Concert Omar Mollo (aansluitend Té Danzante)

08/05/2022|16:00 - 17:30 CEST

€15,00 – €25,00
Omar Mollo met trio 8 maart 2022 in Flor de Fango

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Deze maand is er bij Flor een andere opzet van de Té Danzante en organiseren wij vooraf een speciaal concert waarbij de Vrienden van Flor op de eerste rij zitten. Let op:

  • Er is beperkt capaciteit. Vol = vol
  • Er is een mooie korting voor onze Vrienden van Flor of mensen die Vrienden van Flor worden!

Ben jij al Vriend van Flor de Fango of geef jij je nu op om dat te worden dan betaal je geen €25, maar slechts €15 voor dit unieke concert. Ga voor meer info over “Vrienden van Flor de Fango” naar de website

Omar Mollo

Nederland mag zich gelukkig prijzen zo een getalenteerd vertolker van de tangoliederen in haart midden te hebben. Ter gelegenheid van de promotie van de Stichting Vrienden van Flor bieden wij een concert waarbij je als je Vriend bent of wilt worden een aantrekkelijke korting ontvangt op de toegang tot dit prachtige concert concert. DE TICKETS VOOR DE TÉ DANZANTE WORDEN APART VERKOCHT. Ga naar deze pagina

De zanger en gitarist Omar Mollo werd in 1950 geboren in Pergamini (Buenos Aires). Hij zingt al vanaf zijn zevende jaar Argentijnse volksliederen en tangos. Na een lange loopbaan als musicus, ook op andere terreinen dan tango, kreeg hij vanaf 2003 bekendheid als zanger van tangoliederen.

In 2003 werd hij genomineerd voor de Gardel Award als beste tango-artiest en genomineerd voor een Grammy Award. Twee haar later won hij de prestigieuze Konex Award waarbij hij werd geroemd als een van de vijf beste mannelijke tangozangers uit de periode 1995-2004.

Andere prijzen volgden en niet alleen in Argentinië werd hij een legende. Hij trad ook op in veel andere plaatsen in de wereld. Hij behoort tot een kleine groep van eigentijdse zangers die met veel gevoel voor expressie en dramatiek de inhoud van de Argentijnse tangoliederen, in wezen allemaal levensliederen, op indrukwekkende wijze vorm geeft. Dat doet hij samen met het trio dat hem begeleidt.

In onderstaande video vertolkt hij Gricel, Nederlands ondertiteld)

We have a webpage that offers tips for eating, sleaping and traveling in/to Arnhem.

Gegevens

Datum:
08/05/2022
Tijd:
16:00 - 17:30 CEST
Kosten:
€15,00 – €25,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Flor de Fango
Wezenstraat 5a
Arnhem, 6811 CR
+ Google Maps
Telefoon
026 4459 119
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Flor de Fango
nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo