6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZO 6 MAR – Té Danzante / DJ ƒortissimo

06/03/2022|16:00 - 22:00 CET

€8,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Het eerste weekend van de maand op zondag houden we bij Flor de Fango traditioneel een ‘té danzante’: een vroege avond dansen op traditionele muziek, speels dansbaar, cortinas.

EN – part of the chained salon we normally organise every Sunday of the 1st weekend of the month. It’s full house @ Flor the Fango. Music: 100% traditional, playful danceable, cortinas. 

DJ fortissimo (Fortissimo Steffen)

DJ fortissimo heeft zijn naam gekozen omdat die gaat over dynamiek, méér energie en omdat er geen simpele muzikale term voor Passie bestaat. Want daar staat hij voor. Fortissimo wil altijd meer. Het leven is een Milonga! Laat de Milonga maar doorgaan … 

Nomen est Omen: ƒorte [ƒ] is niet alleen een Italiaans woord. Het is een muzikale term. En dat is gemakkelijk en duidelijk. ƒortissimo [ƒƒ] betekent dynamischer, meer energie, niet alleen maar harder. En ik neem die term gewoon omdat er geen eenvoudige muzikale term is voor ‘Passie’. Of zelfs meer. Fortississimo in notatie [ƒƒ] is niet wat Tango betekent. De betekenis is: -> Speel en dans tangomuziek met meer passie. Met alles wat je hebt. En meer nog, dat is hoogstwaarschijnlijk “passionissimo”, en dat is wat het voor mij betekent.

Meteen aan het begin van mijn DJ-ervaring leerde ik het in Buenos Aires (2008 – 2014): DJ is niet zomaar een baan. De milonga-sfeer opsnuiven is alleen een goed idee als alles super is. Maar Fortissimo wil meer, meer en meer, totdat het echt geweldig is. Het leven is een milonga!

Doe het alsof je meteen met iemand wilt dansen. Mix het geluid en de Tanda zodat je blijft dansen. Laat de Milonga maar doorgaan en doorgaan … herken het niveau van dansers in de Salon. De stemming in de milonga wordt sterk beïnvloed door de muziek.

Goed DJ-en is ook het begeleiden van de dansers en het sensitief stimuleren en begeleiden van de salong. Elke danser bewijst dat de muzikaliteit en dynamiek van een goed opgeleide muzikant en componist en gepassioneerde tangodanser in de beste handen zijn: daarom Fortissimo!

https://www.facebook.com/petroly

Tickets kun je kopen via de website of aan de bar.

LET OP:

  • Je kan tot 18:30 uur een maaltijd bestellen aan de bar. EN You can order a simpel meal at the bar until 18:30 o’clock.
  • Het is mogelijk bij de kassa af te rekenen.
  • De bar is weer geopend. Betalingen uitsluitend per pin.

Gegevens

Datum:
06/03/2022
Tijd:
16:00 - 22:00 CET
Kosten:
€8,00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Flor de Fango
Wezenstraat 5a
Arnhem, 6811 CR
+ Google Maps
Telefoon
026 4459 119
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Flor de Fango
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo