6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZO 3 SEP – Theater & Tango in de spiegeltent | Coconelli & Co | Tangosalon Té Carpa Espejo

03/09/2023|15:00 - 23:00 CEST

Voorstelling Coconelli & Co, spiegeltent Park Presikhaaf 15.00-17.30u

Voor alle tangoliefhebbers én liefhebbers van theater, vindt er van 31 augustus tot 9 september een evenement plaats dat je niet mag missen. In deze periode speelt de voorstelling Coconelli & Co in een historische spiegeltent in Park Presikhaaf in Arnhem.

Coconelli & Co is het aangrijpende verhaal over een Italiaanse jongen die rond 1900, samen met miljoenen landgenoten, naar Buenos Aires trok op zoek naar een beter leven. Velen van hen kwamen terecht in schrijnende situaties en van hun dromen in een beter leven kwam niets terecht. De geschiedenis van deze immigranten is verweven met de geschiedenis van Argentinië én met de tango. Onze eigen Albert Hoex, Tangodanser, Flor de Fango-bestuurder en theatermaker, was betrokken bij het schrijven van de tekst en heeft de voorstelling geregisseerd.
Lees meer over de voorstelling op de website: coconelli.nl, tickets zijn daar te verkrijgen.

Met korting naar de voorstelling

Donateurs van de Stichting Vrienden van Flor de Fango kunnen met een korting van 10 euro op de toegangsprijs van 25 euro naar deze voorstelling wanneer ze zich aanmelden via de site www.vriendenvanflor.nl. Nog geen donateur, maar wil je dat wel worden? Meld je aan via dezelfde site om donateur te worden én korting te krijgen.

Tangosalon Té Carpa Espejo – DJ El Fresco, spiegeltent Park Presikhaaf 18.00-23.00u

Na de voorstelling van 3 september is op dezelfde sprookjesachtige locatie de tangosalon Té Carpa Espejo van 18.00-23.00 uur. DJ El Fresco.
Ga je van te voren naar de voorstelling in de Spiegeltent dan kun je een combikaart kopen van €30,- via coconelli.nl/kaartverkoop
Alleen toegang tot de salon is €10

DJ El Fresco (Richard Frisart)

De grote orkesten uit de epoca d’oro vormen de basis van zijn sets. In deze tanda’s komt zijn visie op balans en afwisseling ook terug. “Elke tanda heeft een rode draad. Een lijn die de dansers herkennen. Dat vormt de balans. Toch kies ik ervoor om in zo’n tanda ook een nummer te kiezen dat een klein beetje ‘schuurt’. De avond mag muzikaal best een beetje spannend zijn”.

Praktisch

Gegevens

Datum:
03/09/2023
Tijd:
15:00 - 23:00 CEST
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,
Site:
https://coconelli.nl/

Locatie

park Presikhaaf
Ruitenberglaan 26
Arnhem, Netherlands 6826 CC
+ Google Maps
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo