6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZO 28 AUG – Sonsbeek Theater Avenue met Flor de Fango op zondag – DJ Gerrit

28/08/2022|14:30 - 19:00 CEST

Sonsbeek Theater Avenue met Flor de Fango

Link naar het hele programma.

Zondag 28 augustus
14.30 uur.                  Demo Tango. Plaats: op het terras
15.00 – 16.00 uur.     Workshop: Tango voor beginners door Toine en Monique. Plaats: voor de Spiegeltent.
16.00 – 19.00 uur.     Social Salon de Tango. de beginners kunnen het geleerde oefenen en ook mer ervaren dansers dansen. Plaats: voor de Spiegeltent, toegang gratis.(voor alle leeftijden)

Docenten Toine en Monique van Flor de Fango

‘Het plezier in het dansen staat voorop!’ Waar het volgens Toine en Monique in de tango om draait is: contact, muzikaliteit en improvisatie. Dat gevoel geven zij je mee in de lessen die zij al ruim tien jaar verzorgen in Flor de Fango. Beiden zijn vanaf hun jeugd actief op dansgebied, aanvankelijk in ballet en stijldans, vanaf 1992 in de tango. In Buenos Aires lieten zij zich inspireren door Ernesto Carmona en Norma Tomasi, en bezochten zij tangosalons om de authentieke sfeer van de tango te ontdekken en te werken aan de kwaliteit van hun dans. Om die reden volgden zij ook lessen, en workshops bij beroemde tangodocenten, en verdiepten zich in de didactische kanten van het docentschap.

DJ Gerrit

Gerrit richt zich op de dansers om hen op het juiste moment de juiste goed gecomponeerde tanda te geven. Hij speelt een selectie van muziek uit de jaren 30 tot de jaren 60, met de nadruk op de flow in en tussen de tanda’s. Hij ‘draait’ in binnen- en buitenland, zijn faam rijst. 

Gerrit gelooft sterk dat een goede milonga gaat over plezier, plezier van het dansen en een fijn samenzijn, zonder het authentieke karakter van een echte Argentijnse salón de tango te verliezen.

 

Gegevens

Datum:
28/08/2022
Tijd:
14:30 - 19:00 CEST
Evenement Categorieën:
, , , ,
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Sonsbeekpark Arnhem
Tellegenlaan 3
Arnhem, Nederland
+ Google Maps
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo