6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZO 19 JUN – Air for Tango: Geraldina Rojas & Ezequiel Paludi met het Pannonica Quartet – DJ Age

19/06/2022|15:00 - 23:00 CEST

€15,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Air for Tango: salons met live optredens – DJ Age

Meedoen aan de workshops? Lees meer in het nieuwsbericht over Air for Tango

De Salon van 15 uur vervalt. Het officiële programma vanaf 18:00 uur gaat wel door!

15.00 – 18.00: Milonga, buiten en/of binnen 

18.00: Concert Pannonica Quartet met optreden van Ezequiel en Geraldine, kom op tijd!

18.00 – 23.00: Milonga binnen en/of buiten met extra live set van Pannonica Quartet

Extra: Maaltijd bestellen: Bio Toko Rijsttafel € 11. Reserveren en betalen via de site voor 17 juni, kan in Oosterbeek worden genuttigd.

Pannonica Quartet – Tango Saxophone Quartet

Het Pannonica Quartet brengt de kern van de gouden tango-jaren naar deze tijd met zijn vier saxofoons. Op zoek naar de belangrijkste elementen die een danser de vloer doen duwen en de belangrijkste geluiden die emotie oproepen bij de luisteraar, heeft Pannonica Quartet zich verdiept in de arrangementen van traditionele orkesten en een unieke interpretatieve stijl ontwikkeld. Het Pannonica Quartet, bekroond met de Doble Ocho International Tango Competition prijs, heeft opgetreden in verschillende steden van Nederland, Spanje, België, Frankrijk en werkte met internationaal gerenommeerde artiesten zoals Gustavo Beytelmann en Arno Bornkamp. Hun repertoire omvat arrangementen van de traditionele tango-orkesten zoals Tanturi, DiSarli, D’Arienzo, Canaro, Troilo en Pugliese, en hun eigen persoonlijke interpretaties van Piazzolla. Het Pannonica Quartet is: Arno Bornkamp, Miguel Ortega, Lucas Malec, Juan Manuel Dominguez.

DJ Age (Age Akkerman)

DJ Age leidt dansers door het hele spectrum van emoties van de klassiekers met verfijnde, romantische, ritmische, energieke en dramatische tango’s. Hij biedt samenhangende tanda’s aan, die zich soepel en natuurlijk ontwikkelen, de stemming bij de dansers creëren en volgen met een betrouwbare stroom van dansbare muziek, gebaseerd op de gouden klassiekers, gekruid met minder bekende juwelen. Age houdt van gezongen tango’s, maar gebruikt ook de energie van instrumentale tanda’s.

Gegevens

Datum:
19/06/2022
Tijd:
15:00 - 23:00 CEST
Kosten:
€15,00
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Concertzaal Oosterbeek
Rozensteeg 3
Oosterbeek, Nederland
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Flor de Fango
nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo