6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZA 29 APR – Workshops Bodymechanics en Muzikaliteit Enrique en Martina

29 april|12:30 - 17:00 CEST

Workshops Bodymechanics en Muzikaliteit

Workshop 1: Bodymechanics: meer in balans en comfortabeler dansen door Enrique van Doezelaar en Martina Klein.

De workshop ‘Bodymechanics voor tangodansers’ is op zaterdag 29 april 2023 van 12.30 tot 14.30 uur

Meer in balans en comfortabeler dansen voor tangodansers van alle niveaus, leider en volger.

Wil je je lichaamshouding of je dans verbeteren? Heb je wel eens last van vermoeide voeten of pijnlijke spieren na intensief dansen? Als tangodanser weet je als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen tijdens het dansen. Door de juiste houding en techniek te gebruiken, kun je niet alleen beter dansen, maar ook blessures voorkomen en je dansplezier vergroten. Bodymechanics leert je precies dat! Door bewust te worden van je eigen lichaam kun je meer ontspannen en comfortabeler dansen.

Enrique en Martina zijn docenten Argentijnnse tango bij Flor de Fango op maandagavond en begeleiden je bij het vinden van de juiste houding met een combinatie van oa. alexandertechniek, yoga en tango. We doen individuele oefeningen maar gaan ook samen dansen. Je gaat zeker ook je dansplezier kunt vergroten. Na afloop van de workshop zul je ontspannen, met meer zelfvertrouwen en een betere techniek de dansvloer op gaan.

Voor wie?

De workshop is geschikt voor beginners en gevorderde leiders en volgers. Naar deze workshop hoef je niet met een (dans)partner te komen, maar het mag wel.

Wat kost het?

€ 27,50 per persoon. Doe je ook mee met de workshop “muzikaliteit in tango (dansen)” die op dezelfde dag om 15 uur begint dan betaal je voor beide workshops samen € 50

Aanmelden: Stuur een mail aan enrique@studiotangible.nl

Workshop 2: Ontwikkel je muzikaliteit in tango met praktische technieken,

De workshop ‘Muzikaliteit in tango (dansen)’ is op zaterdag 29 april 15:00-17:00 uur.

Praktische technieken door Enrique en Martina (tango-docenten op maandagavond bij Flor de Fango) voor het dansen op de muziek van de belangrijke tango-orkesten ‘the big four’

D’Arienzo, Di Sarli, Pugliese en Troilo worden vaak gedraaid in de milonga’s (salons). Elk van de 4 orkesten heeft een geheel eigen stijl en geluid. Het ene orkest is meer ritmisch. H et andere speelt meer vloeiend en weer een ander dramatisch of dynamisch. Dezelfde figuur of sequentie dans je op de muziek van elk orkest anders. Deze workshop gaat er over hoe je figuren die je al kent en gebruikt zo kan dansen dat deze passen bij de muziek van elk orkest. Het gaat dus meer om de invulling ervan dan om het leren van nieuwe figuren.

Voor wie?

Om mee te kunnen doen met deze workshop is het belangrijk dat je de basistechniek beheerst. Het is een leerzame en leuke workshops voor mannen en vrouwen, leiders en volgers, die hun tango muzikaal verder willen ontwikkelen.

Liefst meld je je aan met een danspartner. Heb je geen danspartner? Dan willen we je toch de kans bieden aan deze serie mee te doen. Je danst met de anderen die zich zonder partner hebben aangemeld. We streven naar een evenwichtige verdeling van leiders en volgers.

Het maximum aantal deelnemers is 20 personen. De workshop kost € 27,50 per persoon. Doe je ook mee met de workshop ‘bodymechanics voor tangodansers’ die dezelfde dag om 12.30 uur begint dan betaal je voor deze workshops samen € 50 p.p.

Aanmelden: Stuur tijdig een mail aan enrique@studiotangible.nl (vooraf aanmelden is noodzakelijk)

Heb je nog vragen? Schrijf een mail naar info@studiotangible.nl of bel met Enrique op 06-14109948

 

Locatie

Flor de Fango
Wezenstraat 5a
Arnhem, 6811 CR
+ Google Maps
Phone
026 4459 119
Bekijk de site van Locatie

Blijf op de hoogte

Evenementen, speciale gelegenheden, lessen, workshops....met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte

Je bent aangemeld!

6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo