6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZA 25 NOV – Modern Tango – DJ Ezequiel

25/11/2023|20:00 - 00:00 CET

Modern Tango

De Tango wordt hier gevierd als levend cultureel erfgoed, met de nadruk op eigentijdse tangomuziek. De DJ draait 30% traditioneel en 70% moderne orkesten van de 21e eeuw, neo, en een beetje non-tango: altijd alles met veel Tango-gevoel. 

DJ Ezequiel

Ezequiel Sanucci werd geboren in Buenos Aires. Zijn hele familie was tangofan, al sinds zijn jeugd luistert hij samen met zijn ouders en grootouders naar tangomuziek.In 2013 begon hij onder de naam DJ Eze met DJ-en van traditionele tangomuziek waarna hij neotango toevoegde aan zijn repertoire. 

Sindsdien heeft hij gedraaid op milonga’s, tangofestivals en evenementen in Nederland, Europa en in Buenos Aires, zowel traditioneel als Neo.

DJ Eze houdt van afwisseling, verrassen van de dansers en het creëren van verschillende sferen tijdens zijn sets. Zoals de Epoca de Oro-tango’s of een enkele pre-gouden eeuw tango en misschien een enkele tanda van nieuwe tango-orquestra’s, als klein accent. Verwacht dansbare muziek van de meest uiteenlopende genres. Zijn cortina’s zijn vrolijk om een luchtige sfeer te geven aan de moderne milonga. 

Hij voelt goed aan wat er op de dansvloer gebeurt en is helemaal happy als de dansers het naar hun zin hebben en dat kun je zien.

EN – At this salon, tango is celebrated as a living cultural heritage, with an emphasis on contemporary tango music: 30% traditional and 70% modern orchestras (21st century), neo, and a bit of non-tango: everything with a lot of Tango-feel.

Hou ook de voorprogramma’s in de gaten: vrijwilligers van Flor de Fango organiseren vaak een speciale activiteit (workshop, lezing, film, et cetera). En daarna kan er gedanst worden.

Praktisch

Gegevens

Datum:
25/11/2023
Tijd:
20:00 - 00:00 CET
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Flor de Fango
Wezenstraat 5a
Arnhem, 6811 CR
+ Google Maps
Telefoon
026 4459 119
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Flor de Fango
nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo