6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZA 27 APR – Oranjebal – Modern Tango – DJ Jan

27 april|20:00 - 00:00 CEST

Oranjebal (Modern Tango) met DJ Jan

dresscode: oranje

De Tango wordt hier gevierd als levend cultureel erfgoed, met de nadruk op eigentijdse tangomuziek. De DJ draait 30% traditioneel en 70% moderne orkesten van de 21e eeuw, neo, en een beetje non-tango: altijd alles met veel Tango-gevoel. 

EN – At this salon, tango is celebrated as a living cultural heritage, with an emphasis on contemporary tango music: 30% traditional and 70% modern orchestras (21st century), neo, and a bit of non-tango: everything with a lot of Tango-feel.

Hou ook de voorprogramma’s in de gaten: vrijwilligers van Flor de Fango organiseren vaak een speciale activiteit (workshop, lezing, film, et cetera). En daarna kan er gedanst worden.

DJ Jan (van IJzendoorn)

Op een Modern tango avond vormt juist de eigentijdse Tango de kern en staat centraal. In deze nieuwe eeuw gebeurt er veel en verjongt de Tango zich uiteenlopend en sterk. Allerhande invloeden zijn er in terug te vinden van Jazz tot Electronica en van Folklore tot Lounge. Sommige Non-Tango muziek scoort hoog bij het publiek en die verbreding van het palet.

Voor alles geldt voor de DJ: zorg voor samenhang en evenwicht. Teveel van het ene en te weinig van het andere creëert chaos terwijl een mooie harmonie er meer recht aan doet om een dansmiddag of avond goed te laten slagen.

Tickets aan de bar € 10,00. Tickets for sale at the bar.

Gegevens

Datum:
27 april
Tijd:
20:00 - 00:00 CEST
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Flor de Fango
Wezenstraat 5a
Arnhem, 6811 CR
+ Google Maps
Telefoon
026 4459 119
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Flor de Fango
nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo