6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZA 25 FEB en 11 MRT – Workshops Ontwikkel je Muzikaliteit – Enrique van Doezelaar en Martina Klein

25/02/2023|15:00 - 17:00 CET

Workshops Ontwikkel je Muzikaliteit door Enrique van Doezelaar en Martina Klein

Een serie van 2 workshops voor mannen en vrouwen, leiders en volgers, die willen leren om meer muzikaal te dansen. In deze serie gaan we onderzoeken, uitwisselen en veel dansen. Je leert hoe je jouw eigen muzikaliteit in tango kunt ontwikkelen. Het gaat in deze serie in niet over figuren en sequenties, meer over hoe je dat wat je al kan muzikaler kunt dansen. Ieder tangodanser met een redelijke tangobasis kan meedoen. Je hoeft geen sterdanser(es) te zijn, een bijzondere muzikale gave is niet vereist. Liefst meldt je je aan met een danspartner. Heb je geen danspartner? Dan willen we je de kans bieden aan deze serie mee te doen. Je danst met de anderen die zich zonder partner hebben aangemeld. Bij een oneven aantal deelnemers kan het dan wel eens voorkomen dat je een tango niet samen kan dansen. We streven naar een evenwichtige verdeling van leiders en volgers. Het maximum aantal deelnemers is 20 personen.

De serie bestaat uit 2 workshops op zaterdag 25 februari en 11 maart 2023 van 15 tot 17 uur en kosten samen  € 55 per persoon. Doe je ook mee met de serie “leren leiden voor volgers” die dezelfde data om 12.30 uur beginnen dan betaal je voor beide series samen € 90 p.p. De serie wordt gegeven in Flor de Fango in Arnhem, Wezenstraat 5A, Arnhem.

Opgeven kan via: https://www.studiotangible.nl/dansles/inschrijven-tangolessen-of-series/

Heb je nog vragen? Schrijf een mail naar info@studiotangible.nl of bel met Enrique op 06-14109948

Docenten:

Bij Enrique en Martina ligt de focus op een ontspannen lichaamshouding en embrace, de muzikale interpretatie en creativiteit in de dans. Ze gebruiken hun kennis van bewegingsmogelijkheden van het lichaam in hun eigen dans maar ook in hun lessen.

In hun visie kunnen leider en volger elkaar inspireren en samen creëren ze de dans. Elke dans kan nieuw en verrassend zijn. Ze gebruiken hun vermogen om goed te observeren om het beste uit elk van de deelnemers te halen.

Martina is opgeleid als danstherapeute en heeft klassiek ballet, jazzballet en moderne dans gedaan. Ze heeft ook de opleiding voor dansexpressie afgerond.

Enrique danst sinds 2008 intensief Argentijnse tango en contactimprovisatie en heeft ook Afrikaanse dans en salsa gedanst. Sinds 2012 geeft hij les in zijn eigen studio Tangible in Nijmegen.

Enrique en Martina zijn docenten bij Flor de Fango en in Kleve.

Let op: je kunt niet betalen aan de bar. Opgeven kan via: inschrijven workshopserie muzikaliteit

Gegevens

Datum:
25/02/2023
Tijd:
15:00 - 17:00 CET
Evenement Categorieën:
, , , ,
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Flor de Fango
Wezenstraat 5a
Arnhem, 6811 CR
+ Google Maps
Telefoon
026 4459 119
Bekijk de site van Locatie
nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo