6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZA 24 SEP – Modern Tango salon met CD presentatie van Gert van Ruiswijk – DJ Jan

24/09/2022|20:30 - 00:00 CEST

€15,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Modern Tango salon ter ere van de CD presentatie van bandoneonist Gert van Ruiswijk. Hij zal samen Wim Warman (pianist) komen spelen. 

CD Presentatie: Para Familiares Y Amigos – Gert van Ruiswijk.

Op zaterdag 24 September a.s., presenteert Bandoneonist Gert van Ruiswijk zijn nieuwe Solo CD in Flor de Fango. Hij doet dit samen met de bekende pianist Wim Warman. Deze presentatie zal gebeuren tijdens twee Tango Danssets.Tevens zal de Bladmuziek van de CD te koop zijn.

Update:
Gert van Ruiswijk neemt op 24 september ook nog 2 andere muzikanten mee: Annette Weterings (zang) en Radboud Post (viool).
Dat wordt een feest!

Eind November  2021 kwam zijn eerste Solo CD uit met allemaal solostukken, die hij heeft gecomponeerd voor Familie en Vrienden. Vandaar de titel Para Familiares y Amigos. 1 stuk is van Astor Piazzolla: Reminiscencia, omdat Piazzolla hem heeft gemotiveerd om bandoneon te gaan spelen.

Bandoneonist/Accordeonist/Componist/Arrangeur/Docent Gert van Ruiswijk studeerde accordeon aan Het Stedelijk Conservatorium in Arnhem bij Nico van Straaten en Minie Dekkers. Hij sloot zijn opleiding af met het behalen van de akte Accordeon B. In juni 2012 studeerde Gert af voor de conservatoriumopleiding Bandoneon/Tango aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam. Naast zijn werkzaamheden als uitvoerend en docerend musicus accordeon is Gert ook actief als bandoneon speler/ docent. Momenteel is hij als docent accordeon en bandoneon verbonden aan Het Muziekplein Ede. Ook heeft hij nog een privépraktijk in Zevenaar. 

Website: www.gertvanruiswijk.nl  Email: info@gertvanruiswijk.nl 

Modern Tango Salon

Bij deze salon wordt de Tango gevierd als levend cultureel erfgoed, met de nadruk op eigentijdse tangomuziek: 30% traditioneel en 70% moderne orkesten/neo/alternatieve muziek. Vrijwilligers van Flor de Fango organiseren vaak een speciale activiteit (workshop, lezing, film, et cetera). En daarna kan er gedanst worden.

DJ Jan

DJ Jan van IJzendoorn. Op een Modern tango avond vormt juist de eigentijdse Tango de kern en staat centraal. In deze nieuwe eeuw gebeurt er veel en verjongt de Tango zich uiteenlopend en sterk. Allerhande invloeden zijn er in terug te vinden van Jazz tot Electronica en van Folklore tot Lounge. Sommige Non-Tango muziek scoort hoog bij het publiek en die verbreding van het palet. Voor alles geldt voor de DJ: zorg voor samenhang en evenwicht. Teveel van het ene en te weinig van het andere creëert chaos terwijl een mooie harmonie er meer rechtaan doet om een dansmiddag of avond goed te laten slagen.

EN – At this salon, tango is celebrated as a living cultural heritage, with an emphasis on contemporary tango music: 30% traditional and 70% modern orchestras/neo/alternative music. Volunteers of Flor de Fango often organize a special activity (workshop, lecture, film, etc.) earlier in the evening or in the afternoon. And afterwards we dance…

LET OP:

Gegevens

Datum:
24/09/2022
Tijd:
20:30 - 00:00 CEST
Kosten:
€15,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Flor de Fango
Wezenstraat 5a
Arnhem, 6811 CR
+ Google Maps
Telefoon
026 4459 119
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Flor de Fango
nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo