6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZA 17 JUL – Tangocafé oefenavond met Straat Tango | DJ Wout Nijmeijer

17/07/2021|17:00 - 00:00 CEST

€8,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Al jaren heeft Flor de Fango zomers een buitensalon. Tussen de oude pakhuizen en naast het restaurant van Café Verheyden creëert dit een bijna buitenlandse sfeer. Een plek waar we even uit de tijd kunnen stappen. Een plek om elkaar te ontmoeten. Het feit dat dansers en niet-dansers een plekje bij Café Verheyden met zicht op het podium reserveren tijdens onze salon laat wel zien dat deze sfeer gewaardeerd wordt.

Bij slecht weer: vanaf 20.30 uur Tangocafé binnen

DJ Wout Nijmeijer begon ongeveer vijftien jaar geleden met DJ’en en Argentijnse Tango dansen in milongas. Hij is een liefhebber van de tangomuziek uit het Gouden Tijdperk en de traditionele dansstijl van de tango milonguero. Als DJ probeer ik de perfecte afwisseling van gepassioneerde, romantische en ritmische tanda’s te vinden, deze ter plekke te mixen en zo een continue “goed gevoel”-sfeer te creëren voor het publiek. Ik geloof dat een goede milonga draait om plezier, en de vreugde van het dansen. De muziek moet je het gevoel geven dat je de hele tijd wilt dansen!”

Let op:

Tickets kun je vooraf kopen via de website, vol is vol.

Indien de maatregelen en het weer het toelaten worden er meer tickets uitgegeven. Hou de website en Facebook in de gaten!

Het is niet mogelijk bij de kassa af te rekenen.
Mocht je toch een spontane opwelling hebben en er is nog plek dan kun je je zelfs voor de deur nog even gauw via de website inschrijven natuurlijk ;-).

De bar is weer geopend. Betalingen uitsluitend per pin.

Lees vooraf de laatste updates op de corona-protoco; pagina

 

Gegevens

Datum:
17/07/2021
Tijd:
17:00 - 00:00 CEST
Kosten:
€8,00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Flor de Fango
Wezenstraat 5a
Arnhem, 6811 CR
+ Google Maps
Telefoon
026 4459 119
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Flor de Fango
nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo