6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZA 11 NOV – Milonga Fiesta met optreden M&C – DJ El Periodista

11/11/2023|20:00 - 00:00 CET

Milonga Fiesta met optreden Mariano en Cosima

Dit weekend een speciale Milonga in het kader van de workshops van Mariano en Cosima. Mariano is de DJ en het paar verzorgt een optreden. Traditional tango music from the best orchesteras of today, played in tandas with cortinas: tango-tango-milonga-tango-tango-vals!

DJ El Periodista

Mariano groeide op in Buenos Aires waar hij al als kind de milongas bezocht. Zijn ouders, Lalo en Mirta, hoorden tot de pioniers van de tango in Nederland en reisden door Europa met Osvaldo Pugliese en zijn Orquesta Tipica. Mariano was altijd ondergedompeld in de tango-cultuur. Legendarische dansers en tangomusici als Pugliese en Pepito Avellaneda waren bij zijn ouders kind aan huis. Zijn eerste dansschoenen kreeg hij van de bekende danser Antonio Todaro. Het is dan ook niet verbazend dat hij al op jonge leeftijd begon met lesgeven. Op zijn 21ste was hij een volleerde docent. Vijf jaar later, in 2000, ontmoette hij Cosima en sinds die tijd zijn zij samen. In 2020 voltooide Mariano de opleiding Mindfulness Based Stress Reduction Trainer. Die kennis gebruikt hij in zijn tangolessen.

Cosima speelt viool vanaf haar vijfde en danst vanaf haar zevende jaar. Met de tango maakte zij kennis toen zij studeerde aan het conservatorium van Rotterdam (1996-1997). In die tijd speelde zij ook als violiste in het tango-orkest OTRA. Enkele Jaren later maakte zij de onvermijdelijke stap van spelen naar dansen. Zij studeerde in Buenos Aires bij de grote meesters en werd een expert in gezonde lichaamsbeweging en didactiek, mede dankzij haar werk als oefentherapist en fysiotherapist.

Zowel Mariano als Cosima behaalden een master-degree aan de Escuela Argentina de Tango in Buenos Aires.

Ticket € 15, -.

Tickets voor salons: aan de bar
EN: Tickets at the bar.

We have a webpage that offers tips for eating, sleaping and traveling in/to Arnhem.

Gegevens

Datum:
11/11/2023
Tijd:
20:00 - 00:00 CET
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Flor de Fango
Wezenstraat 5a
Arnhem, 6811 CR
+ Google Maps
Telefoon
026 4459 119
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Flor de Fango
nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo