6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WO 3 JAN – Tangocafé – DJ Jan

3 januari|20:00 - 23:30 CET

Dansen en elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer. Met muziek van onze wisselende ‘huis-dj’s’.
Dance and meet each other in a relaxed atmosphere. Music by our own ‘house-dj’s’.

DJ Jan

Een ding dient centraal te staan: de ziel van de Tango. En de ziel van de Tango is net zoiets als wat het begrip ‘duende’ bij flamenco muziek en dans is. Als je dat aanvoelt, is het een onmiskenbaar sterke- en innerlijke kracht. De beroemde tangodanser Gavito zegt dat je veel dingen kunt aanleren, maar niet dit speciale gevoel voor de dans en de muziek. En dat is Tango!

Als DJ hoop ik dat ik een brug kan slaan tussen de bewezen schoonheid van de klassieke tango’s en de moderne, al dan niet op de klassieke en akoestische klanken gebaseerde muziek. Maar op deze avond wil ik mijn ogen en vooral m’n oren niet sluiten voor vrijere experimenten en grensoverschrijdende muziek. De bewezen schoonheid en eigenheid van vele oude Tango’s zit ‘m trouwens in het feit dat deze muziek in z’n eigen tijd ook grensverleggend was! Goed om jezelf dit steeds opnieuw te realiseren.

Er is zoveel moois en dat is iets van alle tijden! Daar plukken we de zalige vruchten van en laat al deze mooie bloemen vooral rijkelijk bloeien. In die geweldige tuin kun je zowel in het verleden nieuwe parels vinden of oud tafelzilver extra oppoetsen, maar je kunt 

Laat vooral één ding duidelijk zijn: op een dansmiddag of -avond staat het plezier van de dansers centraal. Zij moeten vrij kunnen genieten van elkaar en de DJ zorgt met z’n muziekkeuze voor de nectar en de stemming en sfeer in een elastisch perspectief.

Als het lukt om op deze manier goede zin onder de dansers én luisteraars op te wekken, dan vind ik mijn rol als DJ geslaagd!ook steeds nieuwe en eigentijdse tango’s ontdekken, muziek die niet elke DJ draait…

De Tango is een mondiale, moderne dans geworden en ontwikkelt zich gelukkig ook als zodanig in de tijd. Veelkleurig en geschakeerd.

Tickets à € 6, – kun je kopen aan de bar.
Tickets à € 6, – for sale at the bar.

Travel, eat, sleep in Arnhem?
Tips voor reizen, eten, slapen in Arnhem? Zie onze pagina Travel, eat and sleep in Arnhem

Gegevens

Datum:
3 januari
Tijd:
20:00 - 23:30 CET
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Flor de Fango
Wezenstraat 5a
Arnhem, 6811 CR
+ Google Maps
Telefoon
026 4459 119
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Flor de Fango
nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo
Geverifieerd door MonsterInsights