6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WO 24 NOV – Tango café/ Oefenavond – DJ Jan (Tango Training)

24/11/2021|20:30 - 23:00 CET

€6,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Oefenen, dansen en elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer. Met muziek van onze wisselende ‘huis-dj’s’

DJ Jan:

Een ding dient centraal te staan: de ziel van de Tango. En de ziel van de Tango is net zoiets als wat het begrip ‘duende’ bij flamenco muziek en dans is. Als je dat aanvoelt, is het een onmiskenbaar sterke- en innerlijke kracht. De beroemde tangodanser Gavito zegt dat je veel dingen kunt aanleren, maar niet dit speciale gevoel voor de dans en de muziek. En dat is Tango!

Als DJ hoop ik dat ik een brug kan slaan tussen de bewezen schoonheid van de klassieke tango’s en de moderne, al dan niet op de klassieke en akoestische klanken gebaseerde muziek. Maar op deze avond wil ik mijn ogen en vooral m’n oren niet sluiten voor vrijere experimenten en grensoverschrijdende muziek. De bewezen schoonheid en eigenheid van vele oude Tango’s zit ‘m trouwens in het feit dat deze muziek in z’n eigen tijd ook grensverleggend was! Goed om jezelf dit steeds opnieuw te realiseren. Er is zoveel moois en dat is iets van alle tijden! Daar plukken we de zalige vruchten van en laat al deze mooie bloemen vooral rijkelijk bloeien. In die geweldige tuin kun je zowel in het verleden nieuwe parels vinden of oud tafelzilver extra oppoetsen, maar je kunt ook steeds nieuwe en eigentijdse tango’s ontdekken, muziek die niet elke DJ draait…

De Tango is een mondiale, moderne dans geworden en ontwikkelt zich gelukkig ook als zodanig in de tijd. Veelkleurig en geschakeerd. Laat vooral één ding duidelijk zijn: op een dansmiddag of -avond staat het plezier van de dansers centraal. Zij moeten vrij kunnen genieten van elkaar en de DJ zorgt met z’n muziekkeuze voor de nectar en de stemming en sfeer in een elastisch perspectief.

Als het lukt om op deze manier goede zin onder de dansers én luisteraars op te wekken, dan vind ik mijn rol als DJ geslaagd!

Tickets kun je kopen via de website en aan de bar.

Wekelijks kun je op woensdag bij Flor de Fango andere dansers ontmoeten, oefenen en dansen op muziek van wisselende DJ’s. Welke DJ’s welke woensdagen voor hun rekening nemen is bij publiceren van dit evenement nog niet bekend. Kijk daarvoor bij het laatste nieuws op deze website.

LET OP:

  • Het is weer mogelijk tickets bij de kassa af te rekenen.
  • Betalingen uitsluitend per pin.
  • Meer info over de maatregelen i.v.m. corona-pandemie zie bij laatste nieuws en corona-protocol.

Gegevens

Datum:
24/11/2021
Tijd:
20:30 - 23:00 CET
Kosten:
€6,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Flor de Fango
Wezenstraat 5a
Arnhem, 6811 CR
+ Google Maps
Telefoon
026 4459 119
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Flor de Fango
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo