6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WO 03 AUG – Summerdaze Straattango | Street tango – DJ 21

03/08/2022|17:00 - 04/08/2022|17:00 CEST

€10,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Summerdaze Straattango

Al jaren heeft Flor de Fango een paar keer per jaar een buitensalon. Tussen de oude pakhuizen en naast het restaurant van Café Verheyden creëert dit een bijna buitenlandse sfeer. Een plek waar we even uit de tijd kunnen stappen. Een plek om elkaar te ontmoeten. Het feit dat dansers en niet-dansers een plekje bij Café Verheyden met zicht op het podium reserveren tijdens onze salon laat wel zien dat deze sfeer gewaardeerd wordt.

DJ TwoOne (Toine Straatman)

’Wat je stemming ook is, er is altijd een tango die perfect past’ Als DJ denk ik als danser en probeer de perfecte dynamiek en flow te creëren, speel met stijlen, varieer de orkesten en zangers uit de rijke wereld van de tangomuziek om ons te inspireren.  Zelfs de cortina’s hebben hun functie….  ze zijn niet alleen een pauze, maar een brug naar een nieuw dansavontuur.Ik streef naar de energie en dynamiek die ik voelde in de milonga’s van BsAs.

Als docent uiteraard altijd bezig met de impact van de muziek op de dans, als DJ heb ik ervaring uitgebouwd bij lokale salons en vervolgens gevraagd voor grote events en encuentro’s in binnen- en buitenland.

Dansers gelukkig maken; dat is het enige waar het om gaat als DJ!

Voor dansers is er tijdens de salon bij Café Verheyden  een maaltijd tegen het tango-tarief van €12,50 te verkrijgen. Je kunt een keuze maken uit 3 pasta’s (pesto, bolognese, garnalen/peper) of de dagsalade. Bij de bar te bestellen.

Foto met dank aan Jean-Pierre van Loocke

Laat weten of je komt en nodig anderen uit via Facebook.

In het kader van summerdaze (Arnhem-Nijmegen zomertango festival).

Gegevens

Begin:
03/08/2022|17:00 CEST
Einde:
04/08/2022|17:00 CEST
Kosten:
€10,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Flor de Fango
Wezenstraat 5a
Arnhem, 6811 CR
+ Google Maps
Telefoon
026 4459 119
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

Flor de Fango
El Corte
nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo