Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Milonga Tradicional – DJ El Fresco- Host Walter Gonzalez

november 9 | 20:30 - november 10 | 00:30

€6

De maandelijkse (2e zaterdag van de maand) Milonga Traditional wordt gehost door Walter Gonzalez, docent bij Flor de Fango. Walter gaat deze salon het karakter geven van de Argentijnse salons. Hij zal iedere salon present zijn om tussen de bedrijven door iets toe te voegen wat komt uit zijn grote tango-hart. En we kunnen je verzekeren: dat is de moeite waard. Walter is een veelzijdig talent, een topdanser en een geweldige musicus die je in enkele minuten duidelijk kan maken wat essentieel is.

Dj’s draaien traditionele Argentijnse tango-muziek in tanda’s (blokjes van ongeveer 4 nummers met dezelfde soort tango-muziek). Er wordt gebruik gemaakt van cortina’s (wisselmuziekjes), om het afwisselen van danspartners te stimuleren.

Tijd: 20:30-0:30
Entree: 6 euro.

DJ Richard El Fresco

De grote orkesten uit de epoca d’oro vormen de basis van zijn sets. In deze tanda’s komt zijn visie op balans en afwisseling ook terug. “Elke tanda heeft een rode draad. Een lijn die de dansers herkennen. Dat vormt de balans. Toch kies ik ervoor om in zo’n tanda ook een nummer te kiezen dat een klein beetje ‘schuurt’. De avond mag muzikaal best een beetje spannend zijn”.

https://www.facebook.com/richard.frisart

 

Gegevens

Begin:
november 9 | 20:30
Einde:
november 10 | 00:30
Kosten:
€6
Evenement Categorie:

Organisator

Flor de Fango

Locatie

Flor de Fango
Wezenstraat 5a
Arnhem, 6811 CR
+ Google Maps
Telefoon:
026 4459 119
Website:
www.flordefango.nl