6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DI 2 JAN – Fiesta de Año Nuevo – DJ Jonas Maria

2 januari|16:00 - 22:00 CET

Fiesta de Año Nuevo

Nieuwjaarsbal met DJ Jonas Maria Joma.

DJ Jonas Maria Joma

De ouverture begint met de eerste klank van de muziek. Het is niet alleen zwart of wit, het is de verscheidenheid aan klankkleuren die de regenboog van muziek tot leven laat komen. Dompel jezelf onder in deze prachtige passie – TANGO! 

Ik ben heel dankbaar dat deze muziek in mijn leven is gekomen. Ik kan mezelf onderdompelen in een andere wereld; mystiek, stemming, melodie, sfeer, fantasie. Muziek, teksten, melodie en dans inspireren me en geven me wat ik mis in deze wereld; dan voel ik de energie!  Geest, lichaam en ziel vormen samen een geheel. De muziek verandert me, brengt me in trance: laat de gevoelens stromen – Flow! Ik weet wat ik doe en ik hou van wat ik doe! Ik wil dat je innerlijke kind tot bloei komt en herleeft door de muziek, ritme, emoties, vreugde en plezier. 

Met mijn muziek wil ik je een verhaal vertellen en je meenemen op een reis waarvan we niet weten waar die heen gaat…. Het wordt een feest voor ons allemaal – een wederzijds geven en nemen. Dat wil ik graag samen met jullie vieren omdat Ik van jullie hou als mens zoals ik van de muziek hou.

De mooiste stemmingen en momenten ervaren we altijd samen!

Gegevens

Datum:
2 januari
Tijd:
16:00 - 22:00 CET
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Flor de Fango
Wezenstraat 5a
Arnhem, 6811 CR
+ Google Maps
Telefoon
026 4459 119
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Flor de Fango
nl_NL
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo