6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Het cursusprogramma najaar 2023 is bekend en inschrijven kan! In welke stijl en op welk niveau jij ook tango wilt dansen: Flor de Fango heeft voor jou de juiste cursus Argentijnse tango: basiscursussen voor beginners en herintreders; vervolgcursussen om je in verschillende stijlen te ontwikkelen. Onze docenten hebben een hoog niveau en niet alleen ervaring bij Flor de Fango, maar ook elders.

Schrijf je in en zet in je agenda: lessen vanaf 18 september

De cursussen van 12 lessen beginnen vanaf 18 september. Dus wacht niet te lang met inschrijven en zet het vast in je agenda. Sommige groepen zitten snel vol. Meer informatie en de inschrijfmogelijkheid vind je op de de webpagina cursussen.

Argentijnse Tango | De Argentijnse tango is levend cultureel erfgoed. Een sociale dans, waarbij connectie en improvisatie kernwoorden zijn. Zodra je de beginselen onder de knie hebt spreek je een taal die je kunt gebruiken over heel de wereld. In zogenaamde tango-salons komen liefhebbers bij elkaar om met elkaar te dansen op ‘klassieke tango-muziek’, maar ook op live-muziek van tango-orkesten met de bandoneon als kern-instrument (denk aan Carel Kraayenhof).

Ervaren docententeam

Een prachtig en gevarieerd docententeam geeft les bij Flor de Fango. Ervaren zijn ze allemaal, maar de achtergrond, dans- en lesstijl varieert. Op de pagina cursussen staat ook informatie op al onze docenten.

Tango op Sonsbeek Theater Avenue 2023

Nieuwsgierig en wil je eerst eens proeven aan de tango? Flor de Fango docent Ezequiel Sanucci geeft op Sonsbeek Theater Avenue 2023 op zaterdag en zondag een demonstratie en een workshop waar je zelf aan mee kunt doen. Daarna is er een openluchtsalon. Een prachtige gelegenheid om de Argentijnse tango zelf en van dichtbij te beleven.

Folder

complete info cursussen najaar 2023 20230703 Cursussen Flor de Fango herfst 2023

Demo’s, workshops en salons door Toine & Monique op Sonsbeek Theater Avenue 2019

en_GB
6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo