6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo
Wij dansen weer, maar met een paar aanpassingen

Flor de Fango volgt in deze Coronatijd het protocol van ‘Dansondernemers.nl .  We vragen al onze gasten om af te zien van een bezoek wanneer zij een vermoeden hebben van klachten die verband kunnen houden met Covid-19. Verder gelden alle regels die door de RIVM zijn aangereikt ten aanzien van hygiëne, onderlinge afstand (anderhalve meter) en andere bepalingen.

Vanaf 1 december geldt vanwege de nieuwe tijdelijke wetgeving aangaande de mondkapjesplicht: mondkapje op bij verblijf in Flor de Fango. Alleen tijdens de dansles / dansles geven mag deze af. Na dansles weer mondkapje op. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. Mondkapje is niet verplicht voor medewerker bij vaste zitplaats aan balie/bureau of vergadertafel.

Flor en corona

Bovenop dit protocol beperken wij het aantal dansparen op de vloer tot 8, omdat het anders lastig wordt om de onderlinge afstand van danspaar tot danspaar aan te houden. Wisselen van partner is niet toegestaan, maar de docent kan eventueel wel korte tijd om educatieve redenen dansen met een cursist.

Flor de Fango heeft maatregelen genomen om de ventilatie in het gebouw te optimaliseren. Volg voor het overige de instructies die in het gebouw zijn aangeven ten aanzien van algemene regels, toiletgebruik en consumpties.

Wij adviseren gasten om zelf water en/of andere drank mee te nemen, maar bieden wel de mogelijkheid water aan te vullen.

Blijf op de hoogte

Evenementen, speciale gelegenheden, lessen, workshops....met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte

Je bent aangemeld!

Meld je en blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over salons, speciale evenementen en lessen.

Je bent aangemeld

6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo