6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo

Argentijnse Tango Cursus Najaar 2018

Argentijnse tango cursus

Flor de Fango biedt een allroundpakket aan tangolessen: van beginners tot gevorderden, met ruimte voor de belangrijkste stijlrichtingen. Er zijn meerdere basiscursussen in verschillende stijlen en niet alleen absolute beginners, maar ook verdergevorderden ontwikkelen daar hun vaardigheden. Door dit gevarieerde aanbod onderscheidt Flor zich van vele andere scholen. Flor ziet dat de ontwikkeling van de tango nog steeds door gaat.
Wie danst bij Flor, heeft toegang tot al deze stijlen, zowel om er kennis mee te maken als om zich er verder in te ontwikkelen. Onze docenten hebben een zeer hoog niveau en ervaring van vele jaren, niet alleen bij Flor, maar ook bij andere dansscholen.

Cursussen starten in de week van 17 september. Een cursus bestaat uit 13 lessen van 75 minuten en kost € 169,- p.p. Een tweede cursus naast je eerste volledig betaalde cursus kost € 100,-.
Voor losse lessen (vanaf niveau M) is er een 10-strippenkaart van € 130,-. Studenten betalen op vertoon van hun collegekaart € 100,-, tenzij de studie naast een volledig betaalde baan wordt gevolgd. Gelrepashouders krijgen een flinke korting op de reguliere cursus op vertoon van hun card. Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Proeflessen en informatie voor beginners

Proeflessen zijn op maandag 17 september om 20.15 uur, woensdag 19 september om 19.00 uur en vrijdag 21 september om 19.00 uur. Het is mogelijk om meerdere proeflessen te volgen en te onderzoeken welke docenten er bij je passen.
Je kan zonder danspartner naar de proeflessen komen, maar voor de cursussen heb je een vaste danspartner nodig. We proberen te bemiddelen maar het is raadzaam om die ook zelf te zoeken. Gebruik de proeflessen daarvoor en/of laat je op onze lijst ‘Danspartner gezocht‘ zetten.
Parkeertip: de parkeergarages Musis, Rozet en Centraal kosten ná 18:00 uur slechts 50 cent per uur.

Inschrijven

Schrijf je in via het inschrijfformulier onderaan deze webpagina. Als je inschrijving binnen is, krijg je een bevestigings-e-mail met betalingsinstructies. Cursusgeld dient te worden voldaan vóór de eerste les. Nadat je hebt betaald, is je inschrijving definitief.
Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Weekrooster – Najaar 2018

De cursus loopt van maandag 17 september tot en met vrijdag 14 december (week 38 – week 50).
Voor verklaring van de lesniveaus, zie onderaan dit weekrooster.
Flor de Fango behoudt te allen tijde het recht om roosterwijzigingen door te voeren en groepen samen te voegen wanneer het minimumaantal paren per groep niet wordt gehaald.

Maandag Hervé Cousin & Rose Beard
Hervé geeft al ruim 20 jaar les in Nederland. De laatste jaren doet hij dat samen met Rose. Zij dansen in een sierlijke, open stijl die zich zowel voor traditionele als neotango leent.
19.00 – 20.15 M
20.15 – 21:30 B1
21:30 – 22:45 G/VG

Dinsdag Walter Gonzalez & Mirjam Diedrich
De Argentijnse Walter geeft samen met Mirjam les in de milonguero stijl, die gekenmerkt wordt door een gesloten dansstijl, de close embrace.
20.15 – 21:30 G/VG
21:30 – 22:45 Wals/Milonga M-ULT

Woensdag Toine & Monique Straatman
Toine en Monique werken vanuit het contact tussen het danspaar waarbij aandacht en gevoel voorop staan. Zij geven les in de verschillende dansstijlen.
19.00 – 20.15 B1
20.15 – 21:30 G/VG
21:30 – 0:30 Tangocafé oefenavond

Donderdag Ezequiel Sanucci & Karin Mollemans
Ezequiel heeft een indrukwekkende carrière als danser in verschillende landen en verschillende dansvormen. De tango is zijn favoriet. Hij danst met Karin Mollemans die al jaren als tangolerares actief is. Zij hebben veel ervaring in neotango en moderne tango.
19.00 – 20.15 B2
20.15 – 21:30 Tango Traditional/Improvisation
21:30 – 22:45 Modern Tango

Vrijdag Walter & Mirjam
De Argentijnse Walter geeft samen met Mirjam les in de milonguero stijl, die gekenmerkt wordt door een gesloten dansstijl, de close embrace.
19.00 – 20.15 B1
20.15 – 21:30 M
21:30 – 22:45 G/VG

Vakanties en feestdagen

De cursussen worden niet onderbroken door de voorjaars-, mei- en herfstvakantie. Er zijn geen reguliere cursussen in de Kerstvakantie maar wel evenementen (salons, korte cursussen, workshops, et cetera).
In overleg met de docenten vinden lessen op feestdagen doorgang of worden aan het eind van de cursus ingehaald.

Verklaring lesniveaus

B1: beginners 1 < 0,5 jaar leservaring, inwijding en basis
B2: beginners 2 < 1 jaar leservaring, creëer een stevig fundament
M: midden > 1 jaar leservaring, balans inspanning en ontspanning
G: gevorderd > 2 jaar leservaring, afwisseling in stijl en vorm
VG: vergevorderd > 3 jaar les- en danservaring, verleg je grenzen
ULT: ultimo > 4 jaar les- en danservaring, buiten je comfortzone

Taxidansers

Een taxidanser is een danser op M, G, VG of ULT niveau die zich, naast het volgen van een volledig betaalde cursus op eigen niveau, beschikbaar stelt om met een cursist op een lager niveau een les te volgen. Taxidansen is kosteloos en alleen mogelijk in overleg. Je kunt je op het inschrijfformulier beschikbaar stellen of een mailtje sturen naar info@flordefango.nl.

 

Inschrijfformulier najaarscursus 2018

Vul per persoon een formulier in, ten behoeve van je individuele registratie.

Zie ons Privacy Statement over hoe wij omgaan met je gegevens.

Als je inschrijving bij ons binnen is, krijg je een bevestiging via e-mail met betalingsinstructies. Nadat je hebt betaald, is je inschrijving definitief. Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Cursus

Korting
Niet van toepassingStudentGelrepashouder

Een taxidanser is een danser op M, G, VG of ULT niveau die zich, naast het volgen van een volledig betaalde cursus op eigen niveau, beschikbaar stelt om met een cursist op een lager niveau lessen. Taxidansen is kosteloos en alleen mogelijk in overleg.

Iedereen die binnen stichting Flor de Fango actief is heeft zo zijn eigen redenen om vrijwilligerswerk te doen. Betrokkenheid bij de Argentijnse tango in Arnhem, of (opnieuw) ervaring opdoen bij een fijne vrijwilligersorganisatie.

Blijf op de hoogte

Evenementen, speciale gelegenheden, lessen, workshops....met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte

Je bent aangemeld!

Meld je en blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over salons, speciale evenementen en lessen.

Je bent aangemeld

6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo