6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo
Wij dansen weer, maar met een paar aanpassingen

Flor de Fango volgt in deze Coronatijd het protocol van ‘Dansondernemers.nl .  We vragen al onze gasten om af te zien van een bezoek wanneer zij een vermoeden hebben van klachten die verband kunnen houden met Covid-19. Verder gelden alle regels die door de RIVM zijn aangereikt ten aanzien van hygiëne, onderlinge afstand (anderhalve meter) en andere bepalingen.

Flor en corona

Bovenop dit protocol beperken wij het aantal dansparen op de vloer tot 8, omdat het anders lastig wordt om de onderlinge afstand van danspaar tot danspaar aan te houden. Wisselen van partner is niet toegestaan, maar de docent kan eventueel wel korte tijd om educatieve redenen dansen met een cursist.

Flor de Fango heeft maatregelen genomen om de ventilatie in het gebouw te optimaliseren. Volg voor het overige de instructies die in het gebouw zijn aangeven ten aanzien van algemene regels, toiletgebruik en consumpties.

Wij adviseren gasten om zelf water en/of andere drank mee te nemen, maar bieden wel de mogelijkheid water aan te vullen.

Aanvullende informatie over de activiteiten

Dit programma moest in verband met de veranderingen in de coronaregels in erg korte tijd worden ingericht. Daardoor kan het zijn dat soms enkele gegevens, bijvoorbeeld over de DJ, ontbreken. Onze excuses daarvoor. Deze informatie kan ook altijd worden opgezocht via onze website of tangokalender.nl.

Op zaterdag heeft Café Verheyden een speciale pastamaaltijd voor dansers van Flor voor 10 euro (exclusief drank); Pasta Bolognese, Pasta Olio of Pasta met garnalen gegarneerd met salade en kaas. De maaltijd kan bij Café Verheyden worden opgehaald en gegeten bij Flor de Fang0

Let op: prijzen zijn per danspaar!

Aanmelden moet per danspaar voor iedere oefensalon of workshop apart. Afrekenen kan in één keer.

Blijf op de hoogte

Evenementen, speciale gelegenheden, lessen, workshops....met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte

Je bent aangemeld!

Meld je en blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over salons, speciale evenementen en lessen.

Je bent aangemeld

6LceiMsUAAAAAFKiAQPIV8DUUzOA80-LtG66weYo