Al jaren heeft Flor de Fango een paar keer per jaar een buitensalon. Tussen de oude pakhuizen en naast het restaurant van Verheyden creëert dit een bijna buitenlandse sfeer. Een plek waar we even uit de tijd kunnen stappen. Een plek om elkaar te ontmoeten.

Het feit dat niet-tanguero’s en- tanguera’s een plekje bij Verheijen op de straat reserveren tijdens onze salon laat wel zien dat deze sfeer wijd gewaardeerd wordt. Zo is het ook nog een fijne connectie met de mensen buiten de tango community.

Om deze traditie voort te kunnen zetten hebben we een goed podium nodig. Eén dat groot genoeg is, licht genoeg en makkelijk op te bouwen en af te breken.  Gelukkig is er zo’n podium binnen bereik. Maar om dit te kunnen realiseren vragen wij jullie hulp.

Met jullie bijdrage kunnen we (zonder op onze financiële reserves in te teren) een podium verkrijgen waar we nog vele jaren plezier van hebben. Met elkaar, met iedereen die de Tango in Arnhem een warm hart toedraagt.

Help jij Flor de Fango dit te realiseren?

Je kunt een toezegging doen door middel van onderstaand formulier.

Op het moment dat het benodigde bedrag in toezeggingen is bereikt zal Flor de Fango contact met je opnemen met de gegevens die je nodig hebt om de donatie te doen.


Ik help graag mee een buitenpodium te realiseren voor Flor de Fango

Zie ons Privacy Statement over hoe wij omgaan met je gegevens.