IEDERE Woensdag – TANGOCAFÉ | OEFENAVOND

Iedere woensdag is er een laagdrempelig Tangocafé / oefenavond bij Flor de Fango: dansen met je eigen lespartner of andere dansers die er zijn. Elkaar ontmoeten. Iedereen is welkom om samen te dansen en te oefenen. Ook geschikt voor minder ervaren tangueros!

Muziek
De muziek wordt verzorgd door bekende en minder bekende DJ’s. Ook voor DJ’s een plek om dingen uit te proberen. Tanda’s afgewisseld met cortina’s, overwegend traditionele tango muziek, afgewisseld met moderne tango muziek.

Meer info?
Kijk voor tijden, DJ’s, etc. in onze Flor de Fango Kalender.

Wie komt?
Deze oefenavond is laatgdrempelig. Neem je lesgroepgenoten mee, laat op het Facebook evenement weten dat je komt en nodig je andere tangovrienden uit te komen (deel het facebook-event in je facebook tango-groep(en)/nodig je vrienden uit via facebook).