End Of Season Salon met Live Muziek

Tijdens de “End Of Season” cursistensalon hebben we live muziek van Evelyne Montens (zang), Jankoen de Haan (Bandoneón) en Frank Schumm (gitaar). De salon is speciaal, maar niet uitsluitend, voor cursisten.

Zaterdag 22 december
20:30 – 0:30 Cursistensalon
Entree € 10,- p.p.
DJ Peter

Meer over Evelyne, Jankoen en Frank

Jankoen de Haan (1970) is na zijn studie aan de HKU (muziektechnologie) en het opzetten van zijn muzieksoftwarebedrijf 10 jaar geleden begonnen aan het verwezenlijken van zijn droom: bandoneon spelen. De afgelopen jaren volgde hij lessen en workshops bij Juanjo Mosalini, Roger Helou, Carmela Delgado, Gerard van Duinen en andere docenten.

Frank Schumm (1994) is een jonge gitarist uit Rotterdam. Als 7-jarig jongetje is hij begonnen met klassieke gitaarmuziek, maar later is hij zich gaan richten op Argentijnse tango. Hij is net afgestudeerd aan het conservatorium in Rotterdam en werkt momenteel als professioneel muzikant en docent. Naast klassiek en tango heeft hij een brede interesse in verschillende muziekstijlen waaronder gypsy jazz, Braziliaanse choro, rebetiko, fado en Argentijnse folklore.

Evelyne Montens (1981) is tijdens de kunstacademie via tangodansen terecht gekomen bij tangozang. Begonnen als autodidact is ze na het winnen van de amateur-ensemble-prijs bij het doble ocho festival in 2010 naar Buenos Aires afgereisd om daar les te nemen en op te treden. Ze kreeg zangtechniekles van Majo Vidal, interpretatieles van Natalí di Vincenzo in de EPTB (Escuela Popular de Tango de la Boca) en volgde verschillende cursussen bij Guillermo Rosenthuler. Ze zingt tango, Argentijnse folklore (Semilla) en salsa (ConFusión) en treedt regelmatig op met bevriende muzikanten in Europa en Argentinië.

Laat op het Facebook evenement weten dat je komt en nodig anderen uit!