Zoek je een danspartner? Vul dan in onderstaand reactie formulier in.
Wanneer we een geschikte danspartner vinden dan nemen we contact met je op.

Voorbeeld:

Leider zoekt volger
Beginners 1
Donderdagavond
0 jaar ervaring
46 jaar
1.90

Wil je reageren op een oproep? Vul dan onderstaand reactie formulier in.
We nemen contact met jullie op voor een vervolg actie.
(je reactie wordt niet geplaatst)

Voorbeeld:

 

23 Reacties

 1. Karin Weening

  Karin, volger zoekt leider voor de stoomcursus op 21 september en daarna de 6 tapa’s- zaterdagen in okt/nov/dec.
  Ik heb een tijd geleden de Beginners 1 gevolgd en ben nu na een avond dansen in Sonsbeek weer enthousiast geraakt.
  41 jaar oud/jong, 1.68 lang

  Antwoord
 2. Silke

  Silke
  Volger zoekt leider.
  Voor les op maandag, dinsdag of vrijdag.
  Ik heb sinds een jaar les gevolgd en ben erg enthousiast geworden.
  Mijn lengte is 1,76m.

  Antwoord
 3. julie

  Graag wil ik de tango leren dansen. Ik dans mijn hele leven al modern en improvisatie, basiscursussen ballroom gehad. Ik ben 1.74 lang. Ik zou in Nijmegen of in Arnhem kunnen starten.
  Gr. Julie

  Antwoord
 4. Irmgard

  Ik ben vrouw van 51 jaar, lang geleden basiscursus gedaan en wil weer gaan dansen . Ik zoek een leider.en wil op dinsdag of vrijdagavond gaan dansen. Ook leuk vrij dansen. Leider mag zowel vrouw als man zijn. Graag starten dit najaar en fijn eerst een proefles.

  Antwoord
 5. Annette

  Hallo,
  Volger zoekt leider. Ik ben een beginner maar heel gemotiveerd om veel te dansen. 1.63m en 58 jaar oud.
  Wonend in Westervoort.
  Groeten Annette

  Antwoord
 6. Johanna f5t5

  Niels, ben je inmiddels reeds voorzien of zoek je nog steeds een danspartner voor de Argentijnse tango? Ik wil hem heel graag leren.
  Wanneer je echt iemand wil van 1.70 kom ik 3 centimeter te kort. Verder ben ik nog best wel mooi, slank en aardig

  Antwoord
 7. rene

  Ik reageer op de oproep van Marion 4/6 jl.

  Antwoord
 8. Marion

  Volger zoekt leider

  Jaren geleden heb ik zo’n 1,5 gelest in Amsterdam en ik wil het weer oppakken. Dus ik zoek een partner. Lengte, leeftijd maakt me allemaal niet zoveel uit (ben zelf 1.80 en 55), als je maar zin hebt om je over te geven aan de muziek en samen over de vloer te zweven.

  Gr. Marion

  Antwoord
 9. Caroline

  Ik wil graag reageren op de oproep van Niels van 10 april 2019.
  Zelf heb ik jaren op een hoger niveau latin en ballroom gedanst.
  Nu op zoek naar een leider beginners niveau.
  Mijn lengte is 1.75.

  Gr Caroline

  Antwoord
 10. ESter

  Volger zoekt leider
  Beginner, 47 jaar, 1.76
  Ik dans sinds kort met veel plezier salsa, maar zou ook graag Argentijnse/neotango willen proberen. Nu nog een dansmaatje!
  Avond in overleg

  Antwoord
 11. Annie

  Enthousiaste en leergierige volger (B2, 1.75m, 64 j) zoekt leider voor zomercursus dinsdagavond 19.30.

  Antwoord
 12. karina

  Na een aantal tango lessen, ben ik erg enthousiast geworden. En zoek ik een leider voor de dinsdagavond 19:30.
  Ik ben 39 jaar oud en 1.67 lang.

  Antwoord
 13. Niels

  Jaren heb ik met veel plezier Latin en Ballroom (Zilver) gedanst. Nu ben ik op zoek naar een vlotte vrouwelijke danspartner die met mij de Argentijnse tango wil leren (beginnersniveau). Ik ben 53 jaar, man, 1.88 m. Gezien mijn lengte gaat mijn voorkeur uit naar iemand van minimaal 1.70 m.

  Antwoord
 14. Jeanette de vries

  Dag allemaal,

  Ik ben een dame uit Zevenaar en ik heb wel een danspartner voor de lessen maar helaas niet voor vrijdansen en dat vind ik juist zo leuk. Ik ben erg enthousiast en mocht jij ook enthousiast geworden zijn na het lezen van dit berichthtje dan wil ik je vragen om te reageren. Ik volg de lessen overigens in Doetinchem dus dat is ook een optie. Ik ben niet zo groot (1.40) maar heb wel al de nodige danservaring. Ik hoor graag van je.

  Groetjes,

  Jeanette

  Antwoord
 15. Anne-marie

  Volger zoekt leider

  Anne-Marie
  Beginner
  Liefst op zaterdag
  Ik ben 53 en 1.72

  Antwoord
 16. Henk Fidder

  Leider zoekt volger
  VG
  Maandag 19.30 uur, Herve en Rose
  1.5 jaar ervaring
  1.88 m
  vanwege langdurige uitval eigen danspartner

  Antwoord
 17. Jeroen coolen

  Ik wil graag reageren op de oproep van Saadet. Ik dans al 7,5 jaar tango en heb ook les op donderdag bij Ezequiel. Zou graag een tweede cursus willen doen. Ik ben 49 jaar en 1,70 meter.

  Antwoord
 18. Heidy

  Ik wil hierbij graag reageren op de oproep van : Alex,

  Leider zoekt volger
  Voor de maandag avond (nieuw)
  voor beginners 2
  45 j
  1.85 m

  Ik heb geen ervaring. 41 jaar, 1.70m

  Antwoord
 19. thanasis

  Hallo Beste Lara . ik ben THANASIS en ik dans al lang tango, En ik ben 1.75 lang.. Ik heb liever ook op zaterdag lessen . ik wil heel graag een Reactie versturen aan de volger LARA .

  Antwoord
 20. lara

  Volger zoekt leider; Hallo, ik ben vrouw, 35 jaar, 1,69 lang en ongeveer 2,5 jaar tango ervaring. Naast tango dans ik ongeveer 10 jaar salsa, maar ik zou heel graag het tango dansen weer oppakken. Ik ben eigenlijk opzoek naar iemand die beschikbaar is op de zaterdag. Dus heb je interesse en mocht je kunnen op de zaterdag, ik hoor het heel graag!

  Antwoord
 21. Ineke Frowein

  Volger zoekt leider,Drie jaar ervaring, dans ook in Alkmaarse dinsdag. Welkeles graag in overleg op maandag of vrijdag of zaterdag, Zaterdag lijkt me erg leuk. Wil ook wel eens lessenserie Neotango gaan doen

  Antwoord
 22. Saadet

  Volger zoekt leider

  Dinsdag Walter Gonzalez & Mirjam Diedrich
  20.15 – 21:30 G/VG
  21:30 – 22:45
  Vergevorderd
  41 jaar
  1.65 m

  Antwoord
 23. Alex

  Alex,

  Leider zoekt volger
  Voor de maandag avond (nieuw)
  voor beginners 2
  45 j
  1.85 m

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *